«Otra Puse» nosvin divdesmit piecus gadus uz skatuves, izdodot labāko dziesmu izlasi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

23.augusta pēcpusdienā grupa «Otra Puse» prezentēja savu labāko dziesmu izlasi ar nosaukumu «Otra puse. Labākās dziesmas. Notis. Vārdi». Labāko dziesmu izlase veidota kā maza grāmatiņa, kurā iekļauti divi diski, 32 dziesmu notis un vārdi. Prezentāciju apmeklēja grupas tuvākie atbalstītāji un ģimenes locekļi.

Grupa sveica prezentācijas viesus, dāvājot mazu koncertiņu, kurā izpildīja populārākās dziesmas, dažas sadarbībā ar dziedātāju Antru Stafecku, kā nekā pēdējā laikā grupa kopdarbus izvēlas ierakstīt tieši ar šo jauno dziedātāju.

Visas spēlētās dziesmas saņēma aplausus un ovācijas, dažām pat sanākušie viesi labprāt dungoja līdzi, kas bija lieliskākā dāvana, kādu mūziķi vien var saņemt - atzinību par viņu darbu!

«Otras Puses» solists Normunds Pauniņš, kā jau ierasts albumu atvēršanas svētkos, saņēma daudz skaistu ziedu gan saistībā ar jauno dziesmu izlasi, gan ar grupas divdesmit piecu gadu jubileju, kurai par godu tad tiek arī izdota labāko dziesmu izlase.

Ikviens viesis saņēma jauno izlasi no Normunda rokām, kopā ar autogrāfu un vēlējumu, lai atstātu viesiem personīgāku piemiņu no grupas tik nozīmīgā mirklī.

Viesi baudīja gan šampanieti, gan gardas uzkodas un nodevās sarunām par grupas mūziku, populārākajām dziesmām, koncertu pieredzi un visbeidzot gaidāmo koncerttūri, kuras ietvaros Rīgas iedzīvotāji tiks iepriecināti 1.decembrī koncertzālē «Palladium».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu