Hercogienei Keitai Midltonei aizliegts atbalstītājiem sniegt autogrāfus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hercogiene Keita Midltone ir viena no populārākajām Anglijas personībām, tāpēc nav brīnums, ka daudzi, ieraugot hercogieni, vēlas iegūt viņas autogrāfu. Keita bieži sarūgtina atbalstītājus atsakot, par ko fani apvainojas, nenojaušot, ka sievietei ir aizliegts sniegt autogrāfus.

Hercogiene Keita Midltone fotografējas kopā ar faniem, mazos fanus ņem uz rokām, labprāt parunājas, bet nesniedz autogrāfus.

Vairākus gadus sieviete diendienā apbēdinājusi paraksta tīkotājus, nepaskaidrojot, kāpēc piekrīt fotografēties, bet neparaksta plakātus, fotogrāfijas un lapiņas.

Kā paskaidrojis karaliskais preses sekretārs, Keita, apprecot princi Viljamu, parakstījusi dokumentus, kas aizliedz viņai jebkad sniegt autogrāfus.

Šāds aizliegums vajadzīgs, lai neviens nekad nespētu viltot hercogienes parakstu, izrādās, šādu dokumentu parakstījuši visi karaliskās ģimenes locekļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu