Dumburs un Daneviča jaunā seriālā «Svešā seja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Plastiskā ķirurģija un netīrais bizness, noklusētā patiesība ģimenē, mīlestība un cerības, un vēl daudz kas cits pārsteigs skatītājus jaunajā Latvijā radītajā seriālā. TV3 piedāvās skatītājiem katru darbdienas vakaru sekot līdzi aizraujošiem seriāla notikumiem un piedzīvojumiem kolorītu un iecienītu aktieru sniegumā.

Kanāls TV3 rudenī, sekojot līdzi skatītāju interesēm, jau daudzu sezonu garumā papildus iecienītajiem raidījumiem, seriāliem un šoviem piedāvā arī kādu īpašu un gaidītu jaunumu, un šajā rudenī tas būs Svešā seja. Jau izlasot nosaukumu, var nojaust, ka stāsts nebūs tikai par mīlas līkločiem. Attiecības mīlas frontē vienmēr būs priekšplānā, bet fonā – kriminālu notikumu pavērsieni, un darbība risināsies dažādās vidēs, no kurām viena ir privātā klīnika.

«TV3 ir skatītāju iecienītākais kanāls tieši tādēļ, ka jau otro gadu desmitu piedāvājam uzvarošo kombināciju – turpinām jau iemīļotos raidījumus, vienlaikus piedāvājot arī jaunus projektus, sniedzot svaigas emocijas un nebijušus iespaidus. Mūsu panākumu atslēga ir drosme, atvērtība jauniem izaicinājumiem un sadarbība ar talantīgākajiem radošajiem spēkiem Latvijā! Seriāls Svešā seja ir daudzsološs projekts, un es ticu, ka tas kļūs par jaunās sezonas lielo patīkamo pārsteigumu mūsu prasīgajiem skatītājiem,» norāda MTG TV Latvia vadītāja Baiba Zūzena.

Svešās sejas veidotāji ir pieredzes bagātā UgunsGrēka, Ēnu spēļu un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa. Visas vasaras garumā seriāla filmēšanas komanda strādā bez atelpas, lai, sākoties rudens sezonai, skatītāji turpinātu ierasto vakara rituālu – katru darbadienas vakaru sekot līdzi pašmāju seriāla kaislībām un piedzīvojumiem.

«Lielākais izaicinājums visai komandai ir radīt ko pilnīgi jaunu, paejot malā no tik pierastās UgunsGrēka sajūtas un radot pavisam citādu seriālu – gan no sižetiskās līnijas, gan aktieru un dekorāciju, nu patiesībā no gandrīz visiem kritērijiem. Tas savā ziņā būs pavisam atšķirīgs no UgunsGrēka, tai pašā laikā tikpat aizraujošs un ievelkošs. Tieši tāds ir visas seriāla radošās komandas darba uzdevums,» tā producente Baiba Saleniece.

Pirmie seriāla galveno varoņu atveidotāji jau ir zināmi – Kaspars Dumburs no Latvijas Nacionālā teātra un Dārta Daneviča no Dailes teātra, un viņu tēlu savstarpējā saikne pagaidām ir noslēpumā tīta, bet skaidrs, ka līdz šim šādā veidolā aktieri vēl nav redzēti, tāpēc abiem šī ir unikāla un iedvesmojoša pieredze. Taču saprotams, ka seriāla pārējās galvenās lomas arī atveidos lieliska aktieru plejāde, kuru vārdus atklāsim jau pavisam drīz!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu