Hercogiene Keita Midltone atklāj vienu no saviem noslēpumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hercogienei Keitai Midltonei nepatīk nēsāt masīvas rotaslietas, tāpēc reti var redzēt karaliskās ģimenes pārstāvi rotājamies ar karaliskajiem dārgakmeņiem. Ir kļuvis zināms, ka Keitai ir slepena rotaslieta, kuru viņa nēsā vienmēr un kuru neviens, izņemot viņas ģimeni, nav redzējis.

Keitai kļūstot par prinča Džordža māti, viņas māsa Pipa Midltone uzdāvināja hercogienei zelta ķēdīti ar kuloniņu, kurā attēlots mazs puisītis, bet stūrī sirsniņa, kurā iegravēts viņas vīra, prinča Viljama vārda pirmais burts.

Piedzimstot princesei Šarlotei, rotaslietu papildinājis kuloniņš ar mazu meitenīti.

Ķēdīti Keita nēsā katru dienu un nekad no tās nešķiras, tā atrodas zem apģērba līdzās viņas sirdij, prom no apkārtējo acīm, hercogienei īpašā rotaslieta vienmēr atgādina par viņas ģimeni.

Keita šo zīmola «Merci Maman» ķēdīti izlēmusi padarīt par ģimenes relikviju un pati to papildinājusi ar vēl vienu kuloniņu, kurā iegravēti viņas bērnu vārdi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu