Rīgā serbu garāžroka/postpanka trio «Repetitor» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 10. augustā, Vecrīgas bāru «Shot Cafe» un «Cartel» āra skatuvē koncertu sniegs serbu garāžroka/postpanka trio «Repetitor».

Ar trīs studijas albumiem un vairākām Eiropas koncertturnejām, «Repetitor» ir izveidojuši neatkārtojamu muzikālo rokrakstu, kas apvieno jaudīgu rokenrolu, postpanku un visu, kas rodams starp šiem rokmūzikas žanriem. Klausītāju sagaida pērkondārdoša skaņas siena, kuru rada ģitārists Boriss, basģitāriste Ana-Marija un bundziniece Milēna. Visi trīs grupas dalībnieki ir arī vokālisti, un viņu dzīvo priekšnesumu var raksturot kā «viens par visiem, visi par vienu».

www.facebook.com/repetitorbgd

Kopš pirmā albuma «Sve što vidim je prvi put» (2008) izdošanas «Repetitor» salīdzināti ar «The Stooges», «Nirvana», «Sonic Youth», «Swans» un uzstājušies daudzos Eiropas klubos un festivālos, kā arī Ķīnā un Krievijā, visur sajūsminot klausītājus un mūzikas kritiķus. Grupas nākamos albumus «Dobrodošli na okean» (2012) un «Gde ćeš» (2016) izdeva Slovēnijas apgāds «Moonlee Records».

«Viņi liek jums iemīlēties ģitārrokā atkal un atkal un, šķiet, pašlaik ir viena no labākajām ģitārroka grupām uz planētas. Viņi ir 21. gadsimta «Nirvana», kas ir ieradušies, lai glābtu rokmūziku.» (Džons Robs, mūzikas blogs «Louder Than War», Lielbritānija)

«Viņi ir haotiski un dusmīgi – nevis tēlojot, kā uz mūzikas skatuves ir pieņemts, bet viņi patiešām ir ellīgi nikni.» (Lorīna Douna, mūzikas blogs «The Line of Best Fit», Lielbritānija)

«Repetitor» koncerts notiks 10. augustā «Cartel Bar» un «Shot Cafe» āra skatuvē Vecrīgā, Torņa ielā 4. Koncerta īpašie viesi būs Latvijas grupa «Art of Keeping Secrets» (AOKS), kas uzstāšanos sāks plkst. 20:30, bet «Repetitor» kāps uz skatuves 21:40. Ieeja bez maksas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu