Zlidnis par laulībām: «Zināju, ka šo cilvēku mīlu un vēlos dzīvot kopā visu atlikušo mūžu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

27.jūlijā pēc astoņu gadu kopdzīves laulības ostā iestūrēja mūziķis Kaspars Zlidnis un dizainere Diāna Urtāne. Pirms astoņiem gadiem 27.jūlijā Kaspars satika Diānu, pirms gada 27.jūlijā bildināja sievieti, bet šogad 27.jūlijā apprecēja.

Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», Kaspars un Diāna ir veselīga dzīvesveida atbalstītāji, tāpēc jau laikus brīdinājuši viesus, ka kāzās nebūs alkohola.

«Esam tādā apzinātā vecumā, ka zinām - kāzas ir ne tikai ballīte, tas mums pašiem nozīmē daudz vairāk. Gribējām, lai ikviens viesis ir ar skaidru apziņu un pa īstam klātesošs mūsu kāzās. Lai viesi mums vēl to labāko, ir godīgi un patiesi, nevis sadzērušies runā stulbus tostus un tekstus. Kāzās nebija arī muļķīgo rituālu ar līgavas zagšanu dzērumā, kā arī citu izdarību.» Izdevumam stāsta Kaspars.

Kaspars uzskata ir skumji, ka pēdējos gados Latvijā ir tāda laulību statistika, daudzi pāri šķiras un dala bērnus.

Mūziķis priecājas, ka lēmumu apprecēties viņi ar Diānu pieņēmuši ne «rozā briļļu» laikā, bet vēlāk, kad iziets cauri dzīves rūdījumam, kad ir apziņa, ka mīli otru, gribi apprecēt un pavadīt kopā visu mūžu.

Mākslinieks priecājas, ka viņiem ir lieliska ģimene, viņš apprecējis ne vienu, bet veselas trīs sievietes uzreiz, kā nekā kāzās piedalījās pāra kopīgās atvases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu