Uzņēmējs Īlons Masks komentē šķiršanos no aktrises Amberas Hērdas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms divām dienām miljonārs Īlons Masks paziņoja, ka viņš un aktrise Ambera Hērda izlēmuši šķirties. Paziņojums izraisīja daudz dažādu baumu par šķiršanās iemesliem, kas lika uzņēmējam izskaidrot šķiršanos un nosaukt, kas vainojams pie šāda lēmuma.

Īlons paziņojis, ka, lasot dažādus rakstus preses izdevumos, nav spējis klusēt un tāpēc jau atkal apstiprina, ka viņš un Hērda ir šķīrušies, bet joprojām tiem ir draudzīgas attiecības, viņi mīl viens otru.

Attiecības, kurās cilvēki vairs neatrodas vienā mājvietā, valstī, pilsētā, ir grūtas, darba rutīna liek justies vainīgiem, ka nav laika, ko veltīt otram, un, ja nekas nemainās, šādām attiecībām nav lemts ilgi pastāvēt.

Gan aktrisei, gan uzņēmējam ir savi darbu grafiki, saistības, kuras jāpilda, tāpēc viņi izlēmuši šķirties.

Masks piebilst, ka laiks, ko viņi pavadījuši kopā, bijis ideāls, vienkārši viņi satuvinājušies neīstajā laikā, jo tieši tagad attīstās Hērdas karjera un viņam jāstrādā pie iesāktajiem projektiem.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu