Pirms teātra sezonas sākuma apprecējies aktieris Ivars Puga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Piecdesmit septiņus gadus vecais aktieris Ivars Puga jauno teātra sezonu Nacionālajā teātrī iesāk precēta vīra godā, aktieris apprecējis savu trīsdesmit septiņus gadus veco mīļoto, sava četrus mēnešus vecā dēla Bernharda māmiņu Ditu.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», pirms pāris mēnešiem aktieris nav uzskatījis, ka laulība pati par sevi ir būtiska, bet pirms dēla dzimšanas sapratis, ka viņam ir būtiski attiecības ar dēla māti noformēt oficiāli. Tā beigu beigās spontānā doma par laulībām piepildījusies.

Kāzas nebija lielas, pāris reģistrēja laulību vienā no Rīgas dzimtsarakstu nodaļām, liecinieku godā iejutās Ivara labs draugs aktieris Uldis Dumpis ar kundzi Dainu, kuri ir precējušies jau 52 gadus.

Pēc kāzām Dita pieņēmusi vīra uzvārdu un nu dēvējama par Ditu Pugu.

Ivars neslēpj, ka pēc laulībām jūtas vēl tuvāks sievai, tos pavada neticama stabilitātes sajūta, piederība.

Pāris nedomā doties medusmēneša ceļojumā, medusmēnesis tiem ir tepat mājās, turklāt šī vasara atšķiras no daudzām citām – ir citas prioritātes, citāds noskaņojums!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu