Viena no modes ekspertu un blogeru iecienītākajām Rīgas frizētavām nosvin gada jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

1. augustā, pirmais сo-working salons - frizētava Rīgā «Kitchen Hairla» nosvinēja savu dzimšanas dienu - gadu, kas aizvadīts veiksmīgā darbā. Pasākumu apmeklēja modes industrijas, radošo sfēru pārstāvji, stilisti un redaktori, tostarp Agnese Kleina, Sanita Kalniņa, Magnuss Eriņš, Olga Kolotova, Agnija Grigule, Deniss Ševeļovs, Maija Armaneva, Dace Krieviņa - Bahmane, Anete Ozoliņa, Dita Grauda, Markus Riva, Betija Sadauska un daudzi citi «Kitchen Hairlab» draugi.

«Pagājušā gada laikā iepazināmies ar Rīgas skaistākajiem un stilīgākajiem cilvēkiem, kuriem ar prieku piedāvājām kaut ko novatorisku un oriģinālu, un ceru, ka arī turpmāk tiksimies regulāri!» - norādīja Iļja Tkačevs, Kitchen Hairlab īpašnieks, kuram pievienojusies ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs pazīstamā friziermeistare Diāna Peitone, kura piebilda, ka gada laikā meistaru komanda ir augusi divarpus reizes - no 4 līdz 10 cilvēkiem.

«Šajā gadā esam izlietojuši 420 kg matu krāsas un nogriezuši aptuveni 17 200 cm matu! Esmu pilnīgi pārliecināta, ka cilvēks var iziet no mājas kaut tērpies pidžamā, bet, ja mati ir kārtībā, tad viņš jutīsies pašpārliecināti un izskatīsies lieliski.

Ielūkojies friziersalona lieliskajā ballītē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu