Aktrises Amberas Hērdas līgavainis paziņojis, ka cieš no bipolārajiem traucējumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reizēm liekas, ka Holivudā ar dažādām psiholoģiskām saslimšanām neslimo tikai jaunienācēji šovbiznesa jomā. Arī aktrises Amberas Hērdas līgavainis, miljonārs Īlons Masks paziņojis, ka cieš no bipolārajiem traucējumiem.

Īlons Masks
Īlons Masks Foto: TT NYHETSBYRN

Savā portāla Twitter kontā miljonārs atklājis, ka viņa dzīve nav tik bezrūpīga, viņš nepārtraukti izjūt stresu un cieš no bipolārajiem traucējumiem.

Viens no uzņēmēja atbalstītājiem rakstījis, ka Īlonam paveicies, jo viņam ir brīnišķīga dzīve, uzņēmējs tam atbildējis, ka viņa dzīvē nepārtraukti notiek lieli kāpumi, kritumi un to visu pavada nemitīgs stress.

Saņemot jautājumu, vai viņš slimo ar bipolārajiem traucējumiem, Hērdas līgavainis atbildējis apstiprinoši, piebilstot, ka, iespējams, ne no medicīniskā viedokļa, jo slikts garastāvoklis ir atkarīgs no sliktiem notikumiem, ja nopērc biļeti uz elli, nav godīgi savā izvēlē vainot elli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu