Miks Džegers izdod divus jaunus skaņdarbus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārais «stouns» Miks Džegers šonedēļ izdevis divus jaunus skaņdarbus – «Gotta get a grip» un «England lost», kas, kā mākslinieks pats ziņo, ir atbilde uz «apjukumu un vilšanos par pašreizējo situāciju pasaulē». Džegers atzīst, ka dziesmas ir rezultāts trauksmei un neziņai par nākotni mainīgajā politiskajā situācijā.

Dziesma «England lost» stāsta par mākslinieka apmeklētu futbola spēli, kas izmantota kā analoģija, lai aprakstītu šī brīža politiskajās krustcelēs esošo Lielbritāniju. Savukārt «Gotta Get A Grip» klausītāju ved cauri pārdomām par kariem un politiskajiem skandāliem pasaulē.

Miks Džegers par «England lost»: «Šķietami šī dziesma ir par Anglijas komandas zaudējumu, taču patiesībā dziesmas nosaukums runā par daudz ko citu. Tas ir par izpratni, cik sarežģītā situācijā mēs visi šobrīd atrodamies, un par nedrošības izjūtu. Protams, dziesmā ir arī humors, jo man nepatīk kaut ko darīt pārāk nopietni, taču noteikti klātesoša ir šī ievainojamība. Brīdī, kad sāku rakstīt «England lost», iedomājos, ka gribētu, lai dziesmā piedalās kāds britu reperis. Skepta pievienojās nekavējoties, un esmu ļoti priecīgs par viņa pienesumu!»

Miks Džegers par «Gotta get a grip»: «Ziņa, ko vēlos nodot ar šo dziesmu, ir – neskatoties uz visām tām lietām, kas norisinās pasaulē, tev ir jākontrolē sava dzīve, jābūt tev pašam un jācenšas veidot pašam savu likteni.»

Miks Džegers par politisko klimatu: «Mums acīm redzami ir daudz problēmu. Vai esmu politiski pozitīvi noskaņots..? Nē.»

Miks Džegers
Miks Džegers Foto: Publicitātes foto

«Daudz mūzikas es meklēju internetā, kā arī, satiekot savas ģimenes jauniešus, uzzinu par jaunu mūziku. Es klausos R&B, popu un dažādas dīvainas kombinācijas vecai un jaunai mūzikai un, tāpat kā visi, veidoju savas pleilistes. Pēdējie mākslinieki, ko pievienoju savai pleilistei, bija Kendriks Lamārs, Skepta, Mocarts, Tame Impala un The Valentine Brothers. Man ļoti patīk Kendriks Lamārs, jo arī viņš runā par neapmierinātību, un viņam patiešām tas izdodas! Manuprāt, viņa un Skeptas daiļrade ir ļoti interesanta,» par jauno mūziku izsakās Džegers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu