Kara Delavinja: «Es sev nepatīku, esot modeles ampluā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Modele Kara Delavinja interesējas par dažādām šovbiznesa šķautnēm un vienmēr vēlējusies sevi pierādīt arī citās profesijās, ne tikai modes biznesā. 2014.gadā slavenība ierakstīja dziesmu, kuru bija iespējams dzirdēt zīmola «Chanel» izveidotajā īsfilmā, pēc tam sekoja piedalīšanās vairākās kinofilmās, un nu viena no populārākajām pasaules jaunajām modelēm atzinusi, ka kino viņu interesē vairāk nekā modes bizness.

Kara paziņojusi, ka viņa sev nepatīk, esot modeles ampluā, turklāt viņai nepatīk pats modeles darbs un tas, kā modeles dzīve ietekmē viņu kā personību.

Delavinja daudz skatījusies spogulī, domājusi par vizuālām lietām, aizmirstot par iekšējo pasauli, un beigu beigās jutusi, ka lēnām kļūst par aukstu, tukšu cilvēku.

To apzinoties, Kara mainījusies un nu atkal ir viņa pati un vairs neļauj modes biznesam sevi «apēst».

Delavinja nevēlas pamest modeles darbu, bet nu strādā tikai ar saviem noteikumiem, saviem iemīļotajiem dizaineriem un pārējo laiku velta aktrises karjeras attīstībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu