Uz RHCP koncertu Lucavsalā ceturtdien kursēs speciāls trolejbuss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo ceturtdien Lucavsalā norisināsies grandiozākais un ilgāk gaidītais brīvdabas rokkoncerts. Ar iespaidīgu priekšnesumu Daugavas krastā uzstāsies viena no komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām mūzikas vēsturē - «Red Hot Chili Peppers». Iezīmējot vēl nebijuša mēroga notikumu Latvijas koncertvēsturē, iespaidīgais šovs pulcēs aptuveni 30 000 skatītāju.

Amerikāņu rokgrupa «Red Hot Chili Peppers» Latvijā ieradīsies pasaules koncerturnejas ietvaros. Pēc mūzikas žurnāla «Pollstar» datiem «Red Hot Chili Peppers» jaunā turneja ir viena no 2017. gada ienesīgākajām koncerttūrēm pasaulē.

Sabiedriskais transports

Ceturtdien, 27. jūlijā, saistībā ar koncertu Lucavsalā no plkst. 16:00 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts «Latvijas Universitāte – Lucavsala».

Auto novietošana

Novietot auto būs iespējams maksas autostāvvietā pie pasākuma norises vietas Lucavsalas ielas abās pusēs. Lai garantētu vietu autostāvvietā, iesakām to iegādāties iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv. Ierodieties uz koncertu savlaicīgi un rēķinieties ar to, ka šāda mēroga pasākumā ikviena darbība var prasīt vairāk laika nekā ierasts.

Velo novietošana

Iepretim pasākuma ieejai būs izveidota bezmaksas velo novietne. Vietu skaits būs ierobežots, tāpēc tā būs pieejama kvēlākajiem mūzikas faniem, kuri ieradīsies pirmie.

Foto: Publicitātes foto

Vakara programma 27. jūlijā

17:00 tiek atvērtas ieejas apmeklētājiem

19:00 Carnival Youth (LV)

20:00 Knower (US)

21:45 Red Hot Chili Peppers (US)

00:00 pasākuma beigas

Pēdējās biļetes uz «Red Hot Chili Peppers» vienīgo koncertu Baltijas valstīs pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu