«Red Hot Chili Peppers» Lucavsalā iesildīs «Carnival Youth»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

«Red Hot Chili Peppers» Lucavsalā 27.jūlija brīvdabas koncertā iesildīs pašmāju grupa «Carnival Youth», informē koncertaģentūras «FBI» pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

«Carnival Youth» pavisam nesen izdevuši savu jaunāko albumu «Vienā vilcienā» un augusta beigās rīkos koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē.

«Esam ļoti pagodināti, ka varēsim dalīt vienus skatuves dēļus un iesildīt klausītājus meistariem, kas mūsu klātbūtnei koncertā paši personīgi uzspieduši apstiprinošu zīmogu,» saka grupa. Uz skatuves tā kāps plkst.19.

Pirms «Red Hot Chili Peppers» plkst.20 uzstāsies ASV duets «Knower», kura priekšnesumā ar lielisku vokālu apvienots dabsteps un džezs.

Kā ziņots, 27. jūlijā Lucavsalā savas pasaules koncertturnejas laikā uzstāsies grupa «Red Hot Chili Peppers», atzīmējot savu jaunāko studijas albumu «The Gateway».

Sešu «Grammy» balvu ieguvējas 11.studijas albums ierindojies mūzikas aptauju un topu pirmajās vietās visā pasaulē. Jaunais ieraksts iekaroja «Billboard» albumu topa 1.vietu. Turklāt «The Getaway» kļuvis par grupas septīto albumu, kurš ir ierindojies «Top desmit». Pirmajā nedēļā pēc tā iznākšanas plate ierindojās topa pirmajā vietā Austrālijā, Beļģijā, Īrijā, Nīderlandē un Jaunzēlandē.

«The Getaway» producējis «Danger Mouse», bet miksējis - Naidžels Godričs.

«Red Hot Chili Peppers» sastāvā ir dziedātājs Entonijs Kīdis, basģitārists Flī, bundzinieks Čads Smits un ģitārists Džošs Klinghofers. Grupa pārdevusi vairāk nekā 80 miljonus albumu eksemplāru, un pieci no grupas albumiem ieguvuši multiplatīna statusu. Grupa nominēta 16 «Grammy» balvām un no tām saņēmusi sešas, tostarp kategorijā «Labākais rokmūzikas izpildījums» par singlu «Dani California», «Labākā rokdziesma» par singlu «Scar Tissue» un «Labākais hārdroka vokāls» par singlu «Give It Away». 2012.gadā grupa tika uzņemta rokenrola slavas zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu