Aktieri Maikls Fasbenders un Alīsija Vikandere gatavojas kāzām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no skaistākajiem Holivudas pāriem Maikls Fasbenders un Alīsija Vikandere retu reizi parādās sabiedriskos pasākumos un vēl retāk stāsta presei par savu privāto dzīvi. Slavenības priekšroku dod Eiropas apceļošanai, ne ballītēm un saviesīgai dzīvei.

Pārim tuvu stāvoša persona paziņojusi, ka brauciena laikā uz Franciju aktieris bildinājis mīļoto, tomēr aktieri vēl nav publiski apstiprinājuši izskanējušās runas.

Slavenības vēlas tuvākajā laikā rīkot privātu kāzu ceremoniju, kurā piedalīsies tikai vistuvākie pāra draugi un ģimenes locekļi, tieši vēlme saglabāt kāzas noslēpumā ir iemesls, kāpēc pāris neapstiprina saderināšanās faktu.

Viens no soļiem, kas parāda aktiera nopietnos nodomus, ir fakts, ka četrdesmit gadu vecumā viņš beidzot saņēmies un piedāvājis sievietei dzīvot kopā ar viņu, visu savu dzīvi Maiklam bija attiecībās ar dāmām, bet viņš nekad nedzīvoja kopā ar kādu daiļā dzimuma būtni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu