Pēc 15 gadus ilga strīda izlīgušas «Amulets» zvaigznes Milāno un Dohertija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Ja seriālā «Amulets» māsas Halivelas viena otrai stāvēja līdzās kā mūris, tiklīdz tika izslēgtas kameras aktrises Šenona Dohertija un Alisa Milāno nesarunājās, sievietes pēc piecpadsmit gadu ilga naida izlīgušas mieru.

Seriāla «Amulets» filmēšanas laikā runāja, ka pārējiem aktieriem grūti nācās uzturēties filmēšanas laukumā, jo Šenona Dohertija un Alisa Milāno nespēja atrast kopīgu valodu un nemitīgi strīdējās, iesaistot strīdos arī citus.

Beigu beigās patiecoties strīdiem tieši Šenonu Dohertiju seriāla vadība izlēma atlaist no darba tādējādi dodot priekšroku Alisai Milāno.

Tikai laikā, kad Šenona cīnījās ar krūts vēzi aktrise pārdomāja savu dzīvi un vēlējās nokārtot attiecības ar Alisu. Nu Alisa intervijā apgalvo, ka viņas daudz sarakstījušās, vēlāk sazvanījušās un nu izlēmušās satikties.

Sievietes nav izlēmušās kad tieši notiks tikšanās, bet viss ir spēkā un pēc Milāno domām viņas varētu kļūt par draudzenēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu