Krištianu Ronaldu publisko foto, kurā pozē kopā ar tikko dzimušajiem dvīņiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Slavenajam portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu surogātmāte pasaulē laidusi dvīņus - šādas runas parādījās ārvalstu medijos laikā, kad 9. jūnijā Rīgā risinājās Latvijas izlases spēle pret Portugāles izlasi. Tagad futbolists, apstiprinot baumas, publiskojis foto, kurā atrāda savus jaundzimušos bērnus.

Ronaldu trešdien, 28. jūnijā, atstāja izlasi FIFA Konfederācijas kausā, lai būtu kopā ar jaundzimušajiem.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ?❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

«Ar sirdi un dvēseli biju koncentrējies darbam Portugāles izlasē, lai gan zināju, ka pasaulē jānāk maniem dēliem,» paziņojumā norādīja Ronaldu. «Diemžēl Konfederāciju kausā nespējām sasniegt nospraustos mērķus, tomēr esmu pārliecināts, ka mēs portugāļiem vēl spēsim sniegt prieku.»

«Esmu ļoti laimīgs, ka beidzot pirmo reizi varu būt kopā ar saviem jaundzimušajiem bērniem,» sacīja Ronaldu.

Ronaldu no iepriekšējām attiecībām jau ir septiņus gadus vecs dēls, turklāt informācija liecina, ka viņa pašreizējā draudzene Džordžīna Rodrigesa ir jau piektajā grūtniecības mēnesī, tādējādi futbolista ģimenē gaidāms vēl viens pieaugums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu