Futbolistam Ronaldu surogātmāte pasaulē laidusi dvīņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TS

Slavenajam portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu surogātmāte trešdien pasaulē laidusi divus dēlus, tāpēc šī iemesla dēļ sportists atstājis Portugāles izlasi, kas pašlaik Krievijā piedalās Konfederāciju kausā.

Vēl tikai trešdienas vakarā Portugāles valstsvienība Konfederāciju kausa pusfinālā pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Čīlei. Lai arī pašreizējiem Eiropas čempioniem svētdien vēl priekšā spēle par trešo vietu turnīrā, komandas kapteinis Ronaldu atstājis izlasi un devies pie jaundzimušajiem bērniem.

«Ar sirdi un dvēseli biju koncentrējies darbam Portugāles izlasē, lai gan zināju, ka pasaulē jānāk maniem dēliem,» paziņojumā norādīja Ronaldu. «Diemžēl Konfederāciju kausā nespējām sasniegt nospraustos mērķus, tomēr esmu pārliecināts, ka mēs portugāļiem vēl spēsim sniegt prieku.»

«Esmu ļoti laimīgs, ka beidzot pirmo reizi varu būt kopā ar saviem jaundzimušajiem bērniem,» sacīja Ronaldu.

Ronaldu no iepriekšējām attiecībām jau ir septiņus gadus vecs dēls, turklāt informācija liecina, ka viņa pašreizējā draudzene Džordžīna Rodrigesa ir jau piektajā grūtniecības mēnesī, tādējādi futbolista ģimenē gaidāms vēl viens pieaugums.

Ronaldu vēl nesen žurnāla «Forbes» versijā tika pasludināts par pasaulē pelnošāko sportistu, bet pašlaik futbolists pārstāv Spānijas čempioni Madrides «Real».

Tiesa, Spānijā Ronaldu piemeklējušas problēmas ar nodokļiem, tāpēc šovasar ļoti stipri izskanējušas runas, ka viņš varētu atstāt šo valsti un futbolista karjeru turpināt citur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu