Realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana pametusi Junesu Bendžimu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana kopš savām Kannu kinofestivāla brīvdienām ar modeli Junesu Bendžimu vairs nav manīta kopā, izrādās sieviete viņu pametusi, jo tas vēlējies nopietnas attiecības, bet viņa tikai izklaidi.

Kā raksta portāls «RadarOnline», Kortnija salauzusi vīrieša sirdi, jo mirklī, kad Juness atzinies viņai mīlestībā, viņa sapratusi, ka nejūt to pašu pret modeli, bet ir kopā ar viņu, jo dievina to seksuālās attiecības.

Kardašjanai nekas neatlika, kā pamest gados jauno mīļāko, jo viņa sapratusi, ka tie vēlas dažādas lietas un viņa nekad nebūs gatava nopietnām attiecībām ar skaisto modeli.

Kamēr Kortnija pavadīja laiku ar Bendžimu, viņas bērnu tēvs Skots Dīsiks izklaidējās ar aktrisi Bellu Tornu, kura vēlāk izteicās, ka ar Skotu vairs nesarunājas, kaut gan drīz vien pārīti atkal pieķēra kopā izejam no restorāna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu