Depa menedžeris atklāj, vai aktieris sitis Amberu Hērdu vai tomēr ne!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Džonija Depa bijušais menedžeris Žoels Mandels oficiāli paziņojis, ka aktiera sieva, aktrise Ambera Hērda ikdienā cieta no vardarbības ģimenē. Žoels paziņoja, ka informāciju par Depa agresiju pret Amberu, ar kuru viņa saskārās ikdienā, ne tikai liktenīgajā reizē, kura lika viņai šķirties, tam atklāja aktiera istabene un miesassargi.

Aktrise Ambera Hērda, iesniedzot laulības šķiršanas pieteikumu, sāka arī tiesas prāvu par savu piekaušanu, bet tiesa neuzskatīja, ka fotogrāfijas, kurās redzami aktrises savainojumi, telefonā nofilmētais video ir gan nopietni pierādījumi.

Tāpat arī liecinieka pārdomāšana un nevēlēšanās liecināt izbeidza šo apsūdzības prāvu, atstājot visus aktieru fanus neziņā par patiesību! Depa algotais personāls neliecināja, jo baidījās pazaudēt savas darba vietas.

Nu Deps cīnās ar savu bijušo menedžeru kompāniju «TGM», un, iespējams, tieši Mandels faktus par Hērdas piekaušanu izmantos pret Depu, lai beigu beigās uzvarētu skandalozo aktieri tiesas prāvā, liekot Džonijam piekāpties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu