Pamelai Andersonei izveidojušās romantiskas attiecības ar futbolistu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau vairāk nekā trīs gadus aktrisei Pamelai Andersonei piedēvē romānu ar žurnālistu Džulianu Asānžu, kuru viņa regulāri apmeklē, viesojoties Londonā. Kā nekā Džulians mitinās Ekvadoras vēstniecībā, kura devusi tam patvērumu pēc tam, kad žurnālists publiskojis slepenus Amerikas valdības dokumentus.

Vienā no intervijām Andersone paziņojusi, ka uzskata Asānžu par varoni un ļoti seksīgu, bet savu attiecību statusu ar vīrieti viņa tā arī nekomentēja.

Foto: Reuters/Scanpix

Nu Pamela presei devusi jaunu iemeslu tenkām, kā nekā viņa pirms pāris dienām redzēta randiņā kopā ar Francijas futbola izlases futbolistu Adilu Rami.

Aktrise un sportists kopā devušies atpūsties uz Nicu. Kā raksta Francijas prese, trīsdesmit vienu gadu vecā sportista un četrdesmit deviņus gadus vecās aktrises romāns sācies nesen, bet strauji attīstās.

Par seksa simbolu dēvētā aktrise trīs reizes bijusi precējusies, bet Adils ilgu laiku bija attiecībās ar modeli Sidoniju Bjemonu, kura tam dāvājusi dvīņus Zeinu un Madiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu