Zēna, kas izskrēja futbola laukumā un apskāva Ronaldu, mamma: «Viņš ir laimīgs, sapnis piepildīts»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Viens no spilgtākajiem notikumiem Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē futbolā starp Portugāles un Latvijas komandām bija moments, kad mazs zēns vārdā Olivers Golvers izskrēja laukumā un apskāva futbolistu Krištianu Ronaldu.

Puisēna mamma izdevumam «Privātā Dzīve» pastāstīja, ka par incidentu uzzinājusi pēc spēles, jo to dēls apmeklējis kopā ar tēti Uģi.

Foto: Facebook

Sieviete neslēpj, ka dēls par izskriešanu laukumā sapņojis jau vairākus gadus un plānojis to izdarīt jau Barselonā, kur pirms gada apmeklējis spēli, bet stingrās apsardzes dēļ tas nav izdevies.

Sieviete priecājas, ka Ronaldu reaģējis tik mierīgi un samīļojis viņas dēlu, par ko visai ģimenei joprojām ir lieliskas emocijas.

Pēc incidenta Olivers ar tēvu nogādāts policijas iecirknī, kur viņi pavadījuši aptuveni stundu, bet policisti bijuši laipni, saprotoši un tēvam vajadzēja uzrakstīt iesniegumu, paskaidrot notikušo.

Foto: Facebook

Māte lepojas ar dēlu, jo uzskata - lai ko tādu izdarītu, ir vajadzīga liela drosme.

Olivera tēvs pēc incidenta mātei teicis: pat ja viņiem būs jāmaksā sods, tas ir bijis tā vērts, jo bērns ir laimīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu