«Foo Fighters» iesildītāji «The Kills» izdod akustisku EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau ziņots, ka 21. jūnijā Lucavsalu ar brīvdabas rokkoncertu satricinās viena no pasaulē labākajām koncertgrupām «Foo Fighters». Šajā īpašajā un vēsturiskajā dienā koncerta viesi būs pasaulslavenais Skotijas trio «Biffy Clyro», kā arī atzītais ASV un Lielbritānijas duets «The Kills», kas nule laidis klajā jaunu piecu dziesmu akustisko EP «Echo Home – Non-Electric EP».

EP, kurā iekļauta arī barbadosiešu popdīvas Rianas (Rihanna) dziesmas «Desperado» kaverversija, izdota par godu debijas EP «Black Rooster» 15 gadu jubilejai

Foto: Publicitātes foto

Duets «The Kills» ir dibināts 2000. gadā, apvienojoties amerikāņu dziedātājai Elisonai Moshārtai (Alison Mosshart) un britam Džeimijam Hinsam (Jamie Hince). «The Kills» 2016. gadā izdeva piekto studijas albumu «Ash & Ice». Aizvadītajā vasarā grupa muzicēja festivālā «Isle of Wight» Lielbritānijā, Koačellas mūzikas un mākslas festivālā Kalifornijā un citos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu