Aktrise Elīna Vāne savu mīļoto nav varējusi ciest «ne acu galā»!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Valmieras drāmas teātra aktrise Elīna Vāne, kura saņēmusi Spēlmaņu nakts balvu un Latvijas Teātra gada balvu, filmējusies «Svingeros» un seriālā «Viņas melo labāk» ir viena no iemīlētākajām varonēm, dzīvē ir attiecībās ar kolēģi Imantu Stradu, kuram Vāne bijusi vedējmāte pirms vairākiem gadiem.

Elīna savulaik ieveda laulības ostā Imantu Stradu un aktrisi Ilzi Lieckalniņu. Vāne vaļsirdīgi atzīst, ka agrāk ar Imantu viņai bijušas saspīlētas attiecības.

«Mēs pirms tam viens otru diezgan nevarējām ciest. Vienkārši kritām viens otram uz nerviem. Pat domas vienam par otru nebija. (..) Cik saprotu, ļoti jāuzmanās no cilvēkiem, kuri šausmīgi nepatīk vai kaitina, jo tas var nozīmēt kaut ko pilnīgi citu,» izdevumam «Ieva» atklāj aktrise.

Abi saskatījušies Mihaila Bulgakova izrādes «Zojkina kvartira» laikā 2012. gadā – Elīnai allaž patikuši vīrieši smokingos. Arī Strads, kuram tajā laikā attiecības bija uz izjukšanas robežas, ieskatījies Elīnā, kura atzīst, ka ir «akla», kad iemīlas.

«Skrienu aulēkšiem. Tas pārsvarā cilvēkus nobiedē. Mana bremžu sistēma tad ir salūzusi, un es neesmu spējīga ar prātu kaut ko domāt. Tikai tā sirds skrien un skrien aulēkšiem, un tai pilnīgi vienalga, kas būs galā. Kaut vai siena,» pauž aktrise.

Lai arī Elīnai nav bērnu, viņa cerību nav atmetusi, sakot, ka tas viss ir augstāku spēku rokās.

«Kā Dieviņš būs lēmis, tā būs. (..) Bet ir jāļaujas - tu vari plānot, cik gribi, un Dievs pasmiesies par tevi. Tāpat kā ar mūsu attiecībām - kam bija jānotiek, tas notika,» atzīst Vāne, kurai ir izveidojušās labas attiecības ar Imanta 15 gadus veco meitu Paulu no iepriekšējās laulības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu