Apburošā Marta Kukarane nomet 8 kg ar jauno mājas diētu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja, tektsu autore un māmiņa Marta Kukarane atzīst, ka savulaik jau vairākas reizes ir tievējusi, taču būtisku un paliekošu rezultātu iepriekš viņai neizdevās sasniegt. Pateicoties Stokholmas diētai, māksiniece īsā laikā ir zaudējusi 8 kilogramus liekā svara. Lasi interviju ar Martu, kurā viņa atklāj, kā nomest liekos kilogramus, lai liekais svars nekad neatgrieztos!

- Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Agrāk vairākas reizes esmu tievējusi. Iepriekšējo diētu laikā biju drausmīgā badā un knapi kustējos. Lai gan svaru zaudēt izdevās, tas vēlāk bija atpakaļ, jo cik ilgi būsi badā?! Tāpat regulāri nodarbojos arī ar sportu, bet lai notievētu, viens pats sports neko nedod. Tagad man ir skaidrs, ka tikai sakārtota ēdienkarte dod rezultātus.

- Pastāsti, kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

- Man ir nosliece uz korpulenci, tāpēc doma par tievēšanu manī atgriežas visu laiku. Šad un tad izdevās atbrīvoties no 2-3 kilogramiem, bet drīz vien atkal biju vecajās sliedēs un ēdu visu, kas pagadās. Nesen biju atvaļinājumā un pēc tam ieraudzīju sevi bildēs. Ļoti nepatika tas skats, kādu mani redzēja citi cilvēki, jo spogulī es sev šķitu citāda. Tad arī sapratu, ka viss - ir jārīkojas!

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Uzzināju, ka paziņa nometis 13 kg tieši ar Stokholmas diētas palīdzību. Tas iedvesmoja man pašai pamēģināt.

- Kā notika diētas ievērošana?

- Ēdienkartē tika iekļauti tikai tie ēdieni, kas man garšo, tāpēc varēju labi paēst, nevis ar mokām stūķēt iekšā, piemēram, seleriju kātus, kas man šķiet briesmīgi. Kad svars sāka kristies jau pēc vienas dienas, bija liela motivācija turpināt. Pirmās septiņas dienas pagāja diezgan nemanot un atbrīvojos no 4 kg liekā svara. Brīdī, kad biju zaudējusi jau 5 kg, ciemos apēdu gabalu kūkas un izdzēru pāris glāzes vīna. Tas netraucēja turpināt zaudēt svaru.

- Kādas kopumā bija pārmaiņas pēc Stokholmas diētas?

- Ar Stokholmas diētu esmu zaudējusi 8 kilogramus. Kas patiešām ir iepriecinoši. Šobrīd ikdienā man vairs nekārojas daudzas lietas. Bet, ja kaut ko gribas, apēdu. Vairs vienkārši tik daudz nelien iekšā, turklāt pēkšņi saproti, cik daudz liekas pārtikas esi kādreiz uzņēmis. Esmu priecīga par iegūtu rezultātu. Apģērbs ir brīvs, tas man patīk, mana sejas āda patiešām ir uzlabojusies. Vienkārši tagad jūtos labāk.

Foto: Publiciātes foto

- Ko Tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

- Ja Tu vēlies notievēt, nu, tad dari to! Viemēr aizbildinājumi būs miljoniem. Vienmēr būs cilvēki, kas teiks, ka tā notievēt nav iespējams vai pat nav vajadzīgs, bet ievēroju, ka tie ir tie, kas paši labprāt nomestu kādu kilogramu, bet nevar saņemties. Pati pamēģināju, tāpēc varu teikt – šī diēta ir lieliska! Piesakies Tagad – rīt jau būs par vēlu!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmHealth.com mājas lapā jau šodien!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu