Kannu kinofestivāla zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone atklāj sava skaistuma noslēpumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

Šogad uz sarkanā Kannu kinofestivāla paklāja apkārtējos žilbināja mūsu pašu aktrise un TV raidījumu vadītāja Ieva Aleksandrova-Eklone. «Ir patīkami būt kopā ar pasaules mēroga zvaigznēm un justies tikpat nozīmīgai, kā viņas, jo Kannās nešķiro, no kuras valsts vai kāda mēroga zvaigzne Tu esi. Mēs visi pārstāvam filmas, kas iekļautas festivāla konkursā un esam vienlīdzīgi.», tā savās sajūtās dalās Ieva.

Sekojot līdzi Kannu kinofestivāla fotoreportāžām, 44 gadīgās aktrises dabisko skaistumu un šarmu atzinīgi novērtēja vairāki simti Facebook sekotāju. Tāpēc lūdzām Ievai Aleksandrovai-Eklonei atklāt viņas žilbinošā svaiguma un sejas ādas jaunības noslēpumu.

1. Viss sākas ar pareizu uzturu. Tikai dažas mazas izmaiņas ikdienas ēdienkartē var nest grandiozas pārvērtības izskatā. Es cenšos uzturā pēc iespējas vairāk iekļaut antioksidantus, piem., tomātus, sakņaugus, zaļumus un ogas. Zinu, ka antioksidanti palīdz organismam saražot vairāk kolagēnu, kas ir lielisks līdzeklis grumbu mazināšanā un ādas elasticitātes uzturēšanā.

2. Atpūties! Izslēdz stresu no ikdienas un kārtīgi izgulies. Nav noslēpums, ka iekšējais miers, pozitīvs skats uz dzīvi un labs miegs ietekmē mūsu ādas kvalitāti. Organisms pateiks paldies arī par sporta nodarbībām, jogu, pastaigu gar jūru vai lieliski pavadītu laiku zirga mugurā, tā kā to daru es.

Foto: Publicitātes foto

3. Pasmaidi! Smaids un prieks ārstē ātrāk nekā laiks. Piekrītu vienreiz lasītam citātam: «Neviens cilvēks pasaulē nav tik bagāts, lai spētu dzīvot bez smaida. Un neviens nav tik nabags, lai nespētu smaidu dāvāt arī citiem! Darot labu citiem, Tu vienlaicīgi dziedini arī pats sevi.»

4. Lieto kvalitatīvu un vecumam atbilstošu kosmētiku. Mans absolūtais favorīts ir dermokrēms LYL ASTAXANthin sejas un acu zonai. Kopš to lietoju, esmu novērojusi, ka sejas āda kļuvusi možāka un gludāka, samazinājušās arī mīmikas grumbiņas. Āda ap acīm kļuvusi svaigāka un pazudis nepatīkamais pietūkums zem acīm no rītiem. Ļoti patīk sajūta pēc LYL ASTAXANThin krēmu uzklāšanas - tā kļūst samtaina, bet nepiešķir ādai sintētisko gluduma sajūtu, kura mēdz rasties, lietojot krēmus ar filleriem. Man ir ļoti ērti, ka krēms ātri iesūcas ādā un neatstāj nekādas pēdas - ideāls variants pirms tonālā krēma vai saules aizsargkrēma uzklāšanas. Un vēl, LYL ASTAXANThin aromāts atgādina vasaras smaržu pēc lietus – šis svaigums krēmu lietošanu padara vēl tīkamāku.

Foto: Publicitātes attēls

LYL ASTAXANthin anti-aging komplekss garantē trīskāršu pretnovecošanās funkciju: šūnu atjaunošanu, aizsardzību un dziedējošu efektu. Sejas krēms LYL ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème un krēms acu zonai LYL ASTAXANthin Intense Antioxidant Eye Crème ir veidoti pēc īpašas ādas pretnovecošanās tehnoloģijas un ir unikāli ar sastāvā esošo dabā spēcīgāko antioksidantu formulu - astaksantīnu, kas iegūts no mikroaļģēm, polārā loka priedes mizas ekstraktu, dzērveņu sēklu eļļu un likopēnu jeb tomātu sēklu eļļu. Produktu sastāvā ir iekļauts vērtīgākais no mitrinātājiem - divu veidu hialuronskābes, kas sekmē reģenerēšanās jeb atjaunošanās funkcijas, rūpējas par tūlītēju krēma absorbciju un dziļu mitrināšanu visos ādas slāņos.

Produktu efektivitāte ir pierādīta ar dermotestiem: 97% liftinga efekts, par 82% dziļāka mitrināšana, par 64% mazinās smalkās grumbiņas.

LYL ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème un LYL ASTAXANthin Intense Antioxidant Eye Crème nopērkami lielākajās Latvijas aptiekās.

LYL ASTAXANthin

Tālr. 20 260 260

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu