Zināmas zvaigznes, kas uzstāsies koncertā Mančestrā terorakta upuru atbalstam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ariana Grande, Džastins Bībers un citas mūzikas zvaigznes svētdien Mančestrā uzstāsies labdarības koncertā, kas tiks rīkots šajā pilsētā notikušā terorakta upuru un to ģimeņu atbalstam, paziņoja organizētāji. Koncerts «One Love Manchester» notiks kriketa stadionā «Emirates Old Trafford», un tajā uzstāsies arī Keitija Perija, «Coldplay», Mailija Sairusa, Ašers, Farels Viljamss, Naiels Horans un «Take That».

Koncerta mērķis ir vākt naudu ārkārtas fondam, kuru izveidojusi Mančestras pilsētas dome un Britu Sarkanais Krusts.

22. maija vakarā Mančestras Arēnā Arianas Grandes koncerta izskaņā uzspridzinājās terorists pašnāvnieks, nogalinot 22 cilvēkus un ievainojot vairākus desmitus.

Grandes fani, kas bija Arēnā notikušajā koncertā, var pieteikties bezmaksas biļetēm uz gaidāmo labdarības koncertu.

«Mana sirds, lūgšanas un līdzjūtības apliecinājumi ir ar Mančestras uzbrukuma upuriem un viņu mīļajiem,» teikts Grandes paziņojumā, kuru izplatīja Britu Sarkanais Krusts. «Mēs neļausim tam sašķelt mūs,» viņa sacīja.

«Mums atbildē uz šo vardarbību būtu jāsanāk tuvāk kopā, jāpalīdz cits citam, vairāk jāmīl, jādzied skaļāk un jādzīvo laipnāk un dāsnāk nekā iepriekš,» aicināja Grande.

Sarkanais Krusts paziņoja, ka ārkārtas fonds palīdzības sniegšanai upuriem un to ģimenēm jau ir savācis apmēram 6 miljonus britu mārciņu (6,9 miljonus eiro).

Pēc terorakta Grande bija atcēlusi visus koncertus līdz 5.jūnijam, tostarp divas uzstāšanās Londonā, bet paredzēja atsākt savu koncertturneju «Dangerous Woman» 7. jūnijā Parīzē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu