Kāpēc aktiera Vila Smita dēlam palūgts pamest prestižas viesnīcas telpas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Vila Smita astoņpadsmit gadus vecais dēls Džeidens Smits devies uz Kanādu, kur piedalās savas jaunās filmas filmēšanā. Jaunais aktieris bija apmeties populārajā viesnīcā «Four Seasons», bet no tās viņu izmetuši, par to Džeidens pastāsta sociālajos tīklos.

Džeidens sociālajos tīklos raksta, ka slavenajā viesnīcā, baudot brokastis, gandrīz sācis vemt, jo viņam atnestas pankūkas ar sieru; tā kā jaunais vīrietis ir vegāns, viņam nav pieņemami ēst sieru.

Vēlāk atgriežoties numuriņā, viesnīcas pārstāvji tam likuši paņemt mantas un pamest viesnīcas telpas, jaunietis cer, ka «Four Seasons» iekļaus viņu nevēlamo viesu sarakstā, jo viņš neplāno atgriezties nevienā no šā zīmola viesnīcām.

Viesnīcas pārstāvji skaidro, ka aktierim palūguši pamest numuriņu, jo tas vēlējies vēl pāris stundas pēc izrakstīšanās brīža palikt numurā, bet uz to jau gaidīja citi viesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu