Jau šonedēļ Rīgā norisināsies pasaules līmeņa skaistumkonkurss «Mrs/Miss Top of the World»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

24.-28. maijs Rīgā tiks aizvadīts konkursa «Mrs/MissTop of the World» zīmē, kā nekā Rīgā viesosies skaistules no vairāk nekā divdesmit valstīm, lai sacenstos par skaistākās dāmas titulu. Skaistuma karalienes sevi pierādīs gan talantu konkursā, gan valsts prezentēšanā, peldkostīmu fotosesijā, gan demonstrēs savas komunikācijas prasmes, viesojoties pie Rīgas mēra.

25.maijā dāmas piedalīsies īpašā peldkostīmu fotosesijā, kas būs slēgts pasākums un domāts tikai konkursa dalībniecēm, fotogrāfijas vēlāk varēs apskatīt dzīvesstila portālā «Sejas».

26.maija vakarā 21.00 dāmas klubā «Just» demonstrēs savus talantus, būs muzikāli priekšnesumi, dejas, kulinārijas šedevru izrādīšana un daudz citu īpašu talantu, kas skaistules padara unikālas. Dāmām tāpat būs jāizrāda savu valstu tautastērpi, daudzas skaistules būs ierastajos klasiskajos tautastērpos, bet dažas priekšroku dos stilizētiem tautastērpiem.

Konkursa organizatore Kristīne Lindenblate
Konkursa organizatore Kristīne Lindenblate Foto: Jānis Škapars

«26.maija pēcpusdienā «Mrs/Miss Top of the World» dalībnieces viesosies pie Rīgas mēra un demonstrēs savas komunikācijas prasmes, kā arī manieres, kas nepieciešamas šāda veida pieņemšanā,» stāsta pasākuma organizatore Kristīne Lindenblate.

27.maijā 17.00 skaistules no visas pasaules varēs sastapt viesnīcas «Islande» devītā stāva restorānā, kur viņas prezentēs katra savu pārstāvēto valsti, kā arī apdāvinās citas dalībnieces ar īpašām dāvaniņām, kas prezentē valsti.

DJ MILENA
DJ MILENA Foto: Nauris Garkaklis

28.maija vakarā 18.30 klubā «Crystal» norisināsies fināla šovs, kurā dāmas demonstrēs vakartērpus, kokteiļkleitas, kā arī talantu šovā žūrijas augstāko atzīmju ieguvējas uzstāsies un vakara viesiem demonstrēs savas īpašās prasmes.

Šova veidotāji vakara gaitā sola īpašus pārsteigumus, kā, piemēram, deju grupas uznāciens un dažādi muzikāli pārsteigumi.

Pēc vakara oficiālas daļas, kurā tiks noskaidrotas skaistākās no skaistākajām dalībniecēm, kurām kroņus pasniegs citu gadu uzvarētājas un konkursa dalībnieces, norisināsies pasākuma neoficiālā daļa, kur par muzikālo noformējumu parūpēsies DJ MILENA.

«Liels paldies mūsu atbalstītājiem Rīgas Tūrisma attīstības birojam, LiveRīga, kā arī dzīvesstila portālam «Sejas», ar kuru sadarbojamies jau otro gadu,» tā Lindenblate.

Fināla vakara vadītājs Roberto Meloni
Fināla vakara vadītājs Roberto Meloni Foto: Facebook

Atgādinām, ka Latviju konkursā pārstāv fitnesa modele, fitnesa trenere Anita Pužule, toties vakara vadītāja lomā iejutīsies šarmantais dziedātājs Roberto Meloni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu