Kilmers atzīst, ka viņam bijis vēzis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/InSight media

Lai arī sākotnēji to noliedzis, 57 gadus vecais Holivudas aktieris Vels Kilmers maija sākumā, piedaloties portāla Reddit veidotajā rubrikā «Ask Me Anything» («Pajautā man jebko»), negribīgi atzinis, ka tiešām bija slims, bet šobrīd ir pilnībā izārstējies no vēža.

Atgādinām, ka pagājušā gada oktobrī Kilmera kolēģis aktieris Maikls Duglass izteicies, ka Kilmeram ir mutes vēzis un prognozes nav labas. Kilmers šo faktu noliedza.

Foto: Vida Press/Camera Press

«Tas, ka vēl mazliet neizklausos pats pēc sevis, cilvēkiem liek domāt, ka es aizvien esmu slims.»

    Atgādinām, ka 2015. gada februārī tenku portāls TMZ rakstīja, ka Kilmers aizvests uz slimnīcu rīkles asiņošanas dēļ. Kāds no ģimenes pastāstījis, ka ārsti veikuši operāciju un atklājuši audzēju. Vels par to esot zinājis jau kopš 2014. gada vasaras. Vārdā nenosauktais radinieks sarunā ar TMZ reportieri norādījis, ka aktieris sākotnēji esot atteicies no ārstēšanās reliģisku uzskatu dēļ. Viņš ir scientoloģijas piekritējs un bijis pārliecināts, ka slimības, arī nopietnas kaites, iespējams izārstēt ar lūgšanu palīdzību.

    Foto: Vida Press/insight media

    Acīmredzot lūgšanas nepalīdzēja... Jebkurā gadījumā prieks, ka šis viens no 90. gadu Holivudas seksa simboliem ir atlabis.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu