Ģimenes dienas aktivitātes Valmierā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

13.maijā Valmieras Jaunatnes centrs «Vinda» sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldības Sociālo lietu pārvaldi un Valsts policiju organizē Ģimenes dienas pasākumu.

Ģimenes diena sāksies plkst.11.00 ar jauno vecāku ratu pastaigu no Vecpuišu parka līdz Pūriņu skolai, kur notiks teātra studijas «Spēlīte» izrāde un pikniks.

Lai pievērstu sabiedrības uzmanību smēķēšanas kaitīgumam, pasākuma «Drošs, vesels un radošs Valmierā» laikā norisināsies arī akcija «Mainu cigareti pret...», kurā Valmieras jaunieši aicinās smēķētājus nodzēst cigareti. Šogad Pasaules veselības organizācija dienai bez tabakas ir noteikusi tēmu «Tabaka - drauds attīstībai», lai uzsvērtu tabakas industrijas radītos draudus valsts ilgtspējīgai attīstībai, tai skaitā iedzīvotāju veselībai un ekonomiskajai attīstībai.

Jāpiemin, ka pēcpusdienā ielu vingrotāji sniegs paraugdemonstrējumus un notiks biedrības «Dubulttreniņš» nodarbība jauniešiem. Pēc aktivitātēm ikviens ir aicināts cienāties ar gardu zupu.

Dienas gaitā arī Valsts policija aicinās ikvienu bērnu un jaunieti iesaistīties radošās aktivitātēs, kā arī būs iespēja apskatīt kārtībsarga motociklu.

Pasākuma programma Valmieras Jaunatnes centrā «Vinda»:

• plkst.14.00 neformālās izglītības nodarbība jauniešiem par veselīgu dzīvesveidu;

• plkst.14.00 nodarbība vecākiem «Meiteņu vecākiem par pubertāti»;

• no plkst.14.30 līdz 15.30 akcija «Mainu cigareti pret...»;

• no plkst.15.30 līdz 16.00 ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi;

• no plkst.16.00 līdz 17.00 biedrības «Dubulttreniņš» nodarbība jauniešiem.

Paralēli Ģimenes dienas pasākumam Valmieras Jaunatnes centrs «Vinda» organizē «Dārza svētkus» ar radošajām darbnīcām no plkst. 12.00 līdz 16.00, kuru izskaņā mācību gada noslēguma koncerts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu