Latvijas bagātie sākuši izpārdot savas greznās mājas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere

Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», Latvijas miljonāri sākuši izpārdot savas greznās villas; lai kādu no tām iegādātos, nāksies šķirties no nieka vairākiem miljoniem eiro!

Uzņēmējs Māris Gailis pārdod māju, kurai ir pat atsevišķs lidlauks, māja ir uzņēmēja vasaras māja, kura atrodas Lieldienu salā Rojas novada Kaltenē.

Māris piebilst, ka tas ir viens no viņa dzīves principiem - ik pēc desmit gadiem mainīt vasaras atpūtas māju, iet uz priekšu un būvēt jaunas mājas.

Summu gan uzņēmējs nenosauc, bet neslēpj, ka tā atkarīga no pircēja, ja to vēlētos iegādāties Krievijas uzņēmējs Romāns Abramovičs, no viņa tiktu prasīti 400 miljoni eiro.

Uzņēmējs Eduards Rastoropovs vēlas pārdot greznu villu Jūrmalā, kura atrodas teju jūras krastā! Mājā ir 15 istabas, no kurām 12 guļamistabas, un tā atrodas 100 metrus no jūras.

Ja vēlies iegādāties māju, kura reiz parādīta izdevuma «The New York Times» lapās, tad tev jāiegādājas Vitas Gaismas māja Mārupē, kura tiek pārdota par pusmiljonu.

Māja ir īpaša, jo tās dizainā, arhitektūrā apvienoti latviskie un Japānai raksturīgie dizaina elementi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu