Havjērs Bardems atklāj, kāpēc nav vēlējies romantiskas attiecības ar Penelopi Krusu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Havjērs Bardems intervijā atklājis, ka ilgu laiku centies apslāpēt savas jūtas pret aktrisi Penelopi Krusu, jo uztraucies, ka aktrises spēcīgā temperamenta dēļ viņu romāns nevarētu būt ilgs un tajā būtu viena skaidrošanās pēc otras.

Šobrīd aktieri Penelope Krusa un Havjērs Bardems tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem Holivudas pāriem, kuri prezentē mīlestību, ne strīdus.

Havjērs izdevumam «GQ» intervijā atklāj, ka vairakkārt apdomājis, pirms uz randiņu aicinājis aktrisi Penelopi Krusu, jo baidījies no viņas temperamenta, kaislības, bet beigās klausījis savai sirdij un, pateicoties gadiem attiecībās, viņš sapratis, ka lēmums bijis pareizs.

Aktieri iepazinās filmas «Vicky Cristina Barcelona» uzņemšanas laikā 2008.gadā.

Jau filmēšanās laikā, kad pārim bija jāizspēlē strīdi, aktieris redzējis, ar kādu degsmi Penelope izspēlē situācijas, kā met zemē traukus, un sapratis, ka visu, ko viņa dara, viņa dara ar kaislību.

Tomēr beigu beigās Havjērs nespēja pretoties skaistulei, un nu viņi kopā audzina sešus gadus veco dēlu Leo un trīs gadus veco meitu Lunu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu