«Precētie pret brīvajiem»: sliktākais randiņš, smuks dibens, atraidītas bučas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau šovakar, 8. maijā, Latvijas šovbiznesu satricinās Neida uznāciens «Precētie pret brīvajiem». Jau tagad zināms, ka ļaudis, kas ikdienā nav pieraduši pie mūziķa izgājieniem, viņu satiekot, piedzīvos vieglu šoku.

Iespējams, sliktākais randiņš

Par, iespējams, sliktāko randiņu šova vēsturē kļuva Neida un Aizkrauklē dzīvojošās Baibas tikšanās, kuru aizkadrā vēroja Baibas draugs Lauris.

Randiņš bija ļoti saspīlēts, un visas iesaistītās puses vēlējās, lai tas ātrāk beigtos. Baibas puisis Lauris paziņo, ka Neida atrašanās viņa dzīvoklī nudien kaitina un, ja mūziķis nepazudīs, nebūs labi.

Neids ne vien izaicina, bet kārtīgi nokaitina Baibu, liecoties pēc skūpsta un pēc tam izmuļķojot.

Neids pēc randiņa atzīsies, ka viss bijis slikti, jo meitene nav bijusi viņa gaumē. Tiesa, arī Lauris un Baiba nepalika parādā. Puisis paziņo, ka Neids licies «riebīgs cilvēks».

Pāris sāks uzjautrināties par Neida izskatu. «Viņam uzacis kā «Nike» zīmīte,» smejas Lauris.

Foto: TV3

Meitene ar smukāko dibenu

Otra aizņemtā meitene Laura Neidam pat ļoti iepatīkas! Mūziķis izaicina meiteni uz «karstu» deju. «Zini, kā man patīk dejot? Kad es ar meitenēm esmu randiņos, es dejoju tā erotiski,» paziņo Neids un steigšus ķeras Laurai pie dupša.

Lauras draugs Egils aizkadrā to nodēvē par «nesmuku» žestu. Neids cenšas Lauru arī noskūpstīt, bet meitene viņam neļaujas.

«Tev ļoti smuks dibens,» paziņo Neids, uzreiz sasmejoties par saviem vārdiem.

Brīvā meitene pārāk ideāla?

Brīvā meitene Anta pagatavojusi gardas vakariņas. Bet Neids steidz pārbaudīt rokas, vai pirkstā nav iegūlusi no gredzena paliekoša rieva. Pēc tam abi sāk spēlēt «Izaicinājuma spēli». Neidam meitene patīk, un viņš ir samulsis, jo tiek atteikts skūpsts. Bet dejā viņš cenšas Antu apčamdīt no visas sirds. Anta paredz, ka Neids viņai nenoticēs, un nosauc viņu par muļķi!

Neids tomēr apdomājas un uzmin, kura ir brīvā meitene!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu