Latvijas Eirovīzijas pārstāvji grupa «Triana park» atrāda jaunos Eirovīzijas tērpus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting (EBU)

Piektdien, 5. maijā, pašmāju grupa «Triana Park» aizvadīja savu otro mēģinājumu uz «Eirovīzijas» skatuves Kijevā, Ukrainā.

Iepriekšējā mēģinājumā, kas risinājās 1. maijā, Rakovska bija pavisam citā tēlā. Tagad ekstravagantā dziedātāja nomainījusi melno t-kreklu pret apspīlētāku kostīmu, kā arī atvadījusies no rozā matiem, atrādot pavisam jaunu sasuku.

Atgādinām, ka latviešu grupa «Triana Park» starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» piedalās ar dziesmu «Line». Konkursa pirmais pusfināls, kurā piedalīsies arī Latvijas pārstāvji, norisināsies 9. maijā. Grupai piešķirts 18. kārtas numurs.

Latvijai konkursā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

«Eirovīzijas» fināls notiks 13. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu