Horena Stalbes meita joprojām par mājām sauc Ēģipti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dīdžeja Horena Stalbes meita Beatrise ir septiņus gadus veca, bet pirmos četrus dzīves gadus aizvadīja Ēģiptē un vēl joprojām nav līdz galam iejutusies Latvijā un par mājām dēvē Ēģipti.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», Horens Ēģiptē nodzīvoja piecus gadus, kur pelnīja naudu, pateicoties niršanas biznesam hipiju ciematiņā Dahabā.

Tur pasaulē nāca arī Horena un tā mirkļa mīļotās sievietes Beātes meita Beatrise, pēc dažiem gadiem pāris izšķīrās un Horens atgriezās Latvijā, pēc laika uz dzimteni pārcēlās arī Beāte un Beatrise.

Foto: Facebook

Beāte atklāj, ka mazā Beatrise jau sākusi skolas gaitas Latvijā, bet joprojām nav pieradusi pie dzīves šeit un sapņo par atgriešanos Ēģiptē.

Kā nekā meitene ir dzimusi saulainajā valstī, viņai pietrūkst siltuma, draugu, un meitene nemitīgi mammai atkārto, ka vēlas uz mājām.

Beāte apzinās, ka Ēģiptē vairs nedzīvos, bet neizslēdz iespēju doties un apciemot draugus.

Foto: Facebook

Salīdzinot dzīvi Rīgā un mazajā Dahabā, Beāte atklāj, ka lielpilsētā lielākais mīnuss ir visa pieejamība, pārāk daudz nevajadzīgas informācijas un lietu, līdz ar to notrulinās maņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu