Kijevā grupa «Triana park» iemēģina Eirovīzijas skatuvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thomas Hanses/Eurovision (EBU)

Pirmdien, 1. maijā, pašmāju grupa «Triana Park», kura pateicoties dziesmai «Line», uzvarēja Latvijas Eirovīzijas Nacionālajā atlasē «Supernova», aizvadīja savu pirmo mēģinājumu uz «Eirovīzijas» lielās skatuves Kijevā.

Latvijas pārstāvji «Eirovīzijā» uz Ukrainas pilsētu Kijevu devās svētdienas vakarā, fanu un kvēlāko atbalstītāju pavadīti, kas grupai deva vēl papildu motivāciju censties vēl vairāk, kā nekā ir tik daudzi, kas tic viņu spēkiem un dziesmas ziņojumam.

Jau nākamajā rītā pēc izlidošanas no Rīgas tika aizvadīts pirmais mēģinājums uz starptautiskā dziesmu konkursa lielās skatuves.

Grupas «Triana Park» soliste Agnese Rakovska, kas vienmēr izceļas ar ekstravagantiem un krāsainiem tēliem, mēģinājumā ieradās ar matiem rozā un melnā krāsā. Uz skatuves viņa kāpa melnā t-kreklā un spīdīgos rozā legingos.

Tērps, kādā Rakovska plāno kāpt uz skatuves «Eirovīzijas» pusfinālā, vēl netiek atklāts.

Atgādinām, ka latviešu grupa «Triana Park» starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» piedalās ar dziesmu «Line». Konkursa pirmais pusfināls, kurā piedalīsies arī Latvijas pārstāvji, norisināsies 9. maijā. Grupai piešķirts 18. kārtas numurs.

Latvijai konkursā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu