Una Gavare ar visām septiņām atvasēm atgriežas Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kā informē izdevums «Kas Jauns», septiņu bērnu māte Una Gavare, kura labu laiku mitinājās Tenerifē kopā ar miljonāru Aināru Gulbi, nu atgriezusies Latvijā, lai no ģimenes mājas izliktu savu bērnu tēvu Māri Gavaru.

Pagājušajā nedēļā Rīgas rajona tiesas Jūrmalas tiesu namā notika tiesas sēde, kuras laikā bija jātiek skaidrībā, kur mitināsies pāra bērni, kā tiks sadalīta bērnu aprūpe un uzturēšanās līdzekļi. Apspriesta tika arī laulības šķiršana un mantas dalīšana.

Una vēlējās, lai ar tiesas palīdzību tiek nolemts, ka Mārim jāatbrīvo ģimenes māja, kuras dokumenti oficiāli ir noformēti uz viņas vārda, bet Māris vēlējās atrisināt savas saskarsmes tiesības ar bērniem, no kuriem dažus viņš nebija redzējis pat septiņus mēnešus.

Pēc tiesas sēdes Gavaram bija iespēja satikt divus no saviem dēliem, kuri pie viņa nakšņojuši un no rīta Māris tos aizvedis uz skolu, par ko dēli priecājušies, jo beidzot varējuši satikt skolas biedrus.

Mazākos bērnus Mārim vēl nav bijusi iespēja satikt, jo to māte uzskata, ka pastāv iespēja, ka Māris tos varētu nolaupīt un kur aizvest.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu