Skārleta Johansone uzaicinājusi uz bāru večiņu, kura jaunībā izskatījusies gluži kā viņa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Skārleta Johansone ieraudzījusi sociālajos tīklos fotogrāfiju, kurā redzamā sieviete ir viņas kopija, un uzaicinājusi to uz bāru. Skārleta vēlas uzzināt par nu jau septiņdesmit divus gadus vecās sievietes dzīvi un aplūkot vēl citas viņas jaunības dienu fotogrāfijas.

Aktrise sievieti uzrunājusi īpašā video, sakot, ka pēdējās dienās saņēmusi tik daudz vēstuļu, kurās teikts par viņu līdzību, ka aktrisei nekas neatlika, kā vien meklēt internetā Džeraldīnas fotogrāfiju.

Skārleta pamanījusi, ka kundze fotogrāfijā bauda alkoholiskos dzērienus, tāpēc uzaicinājusi to uz bāru kopā iedzert un pavakariņot.

Pirms vakariņām un dzērieniem Skārleta vēlas septiņdesmit divus gadus veco kundzi redzēt savas jaunās filmas pirmizrādē.

Džeraldīnas mazmeita sociālajos tīklos ievietojusi ziņu, ka vecmāmiņa bijusi šokēta par saņemto aicinājumu, bet jau apsver, kādu tērpu vilkt uz tikšanos ar Skārletu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu