Ar svētku torti un dziesmām grupa «Triana park» paziņo, ka ir gatavi Eirovīzijai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Preses konferencē pirms Latvijas delegācijas došanās uz «Eirovīzijas» starptautisko dziesmu konkursu Kijevā grupa «Triana Park» tikās ar presi, saviem kvēlākajiem atbalstītājiem un Ukrainas vēstniecības pārstāvjiem.

Īpašajā pasākumā grupa pastāstīja par savu gatavību Eirovīzijas dziesmu konkursam, par nospraustajiem mērķiem un iepriecināja savus atbalstītājus ar pāris grupas populārākajām dziesmām, protams, neaizmirstot izpildīt dziesmu «Line».

Kā jau zināms, «Triana Park» ar dziesmu «Line» Kijevā uzstāsies «Eirovīzijas» pirmajā pusfinālā, kas norisināsies 9. maijā. Grupai piešķirts 18. kārtas numurs.

Latvijai tajā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu