Tuvs draugs skaidro «Internu» aktiera iespējamo nāves iemeslu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @polinaforelong

Kamēr Maskavas izmeklētāji cenšas noskaidrot populārā televīzijas seriāla «Interni» («Интерны») aktiera Kazimira Liskes nāves apstākļus, ar paziņojumu sociālajos tīklos klajā nācis tuvs Liskes draugs, režisors Ivans Viripajevs. Viņš apgalvo, ka viņa versiju atbalsta arī 35 gadus vecā nelaiķa aktiera sieva Poļina Grišina.

Atgādinām, ka 25. aprīļa naktī Liske izkrita pa 5. stāva logu un vēlāk slimnīcā mira.

Lai arī oficiālā nāves versija vēl nav atklāta, tīmeklī sākušas klīst runas, ka aktieris bijis alkoholiķis un narkomāns. Lai izvairītos no šādām spekulācijām, Liskes draugs, režisors Ivans Viripajevs savā «Facebook» uzrakstījis savu versiju par notikušo.

«Vēlos visu vārdā pastāstīt, kas notika. Tas ir traģisks negadījums.

Kezs (Kazimirs) bija psihiski nelīdzsvarots, to var dēvēt par slimību.

Tas, kas ar viņu notika, nav pašnāvība, tās nav narkotikas. Viņam nebija iemesla. Mēs esam pārliecināti, ka viņš vispār nevēlējās to darīt, taču viņa slimība un psihiskais stāvoklis, ko viņš slēpa no vistuvākajiem, viņa ķermeni izgrūda pa logu,» uzskata Viripajevs.

Family

A post shared by Polina Grishina (@polinaforelong) on

Liske dzimis un audzis ASV, vēlāk pārcēlies uz dzīvi Maskavā. 2009. gadā beidzis Maskavas Akadēmiskā Dailes teātra skolu (MHAT). Epizodiski filmējies seriālā «Ivans Groznijs», kā arī populārajā ārstu komēdijseriālā «Interni»

Foto ar Mihailu Barišņikovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu