Pāris, kurš izveidojās televīzijas skatītāju acu priekšā, svin septiņu gadu kāzu jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Agris un Laura Blaubuki
Agris un Laura Blaubuki Foto: Privātais arhīvs

Pateicoties televīzijas šovam «Dejo ar zvaigzni», iepazinās un vēlāk par pāri kļuva Agris Blaubuks un Laura Blaubuka. Šovā sāktais romāns pārauga par nopietnām attiecībām, un nu pāris svin septiņu gadu laulības jubileju.

Izdevumam «Privātā Dzīve» pāris stāsta, ka kāzu jubileju svin ik gadu, dodoties apciemot savus vedējus Valēriju un Agitu Mironovus, pateicoties kuriem viņi iepazinās, kā nekā Valērijs un Agita šovā bija gan žūrijas locekļi, gan palīdzēja trenēt deju iesācējus un pat salika pa pāriem dejotājus un sabiedrībā pazīstamas personas.

Pāris priecājas par savu izvēli saistībā ar vedējiem, jo Valērijs un Agita pagājušajā gadā nosvinēja 31. kāzu jubileju.

Foto: Facebook

Šogad gan kāzu jubileja būs mazliet citādāka, jo Agris un Laura būs vedēji Lauras brāļa kāzās un tāpēc visu uzmanību ir koncentrējuši uz gaidāmo notikumu. Lai vai kā, pāris plāno kāzu jubileju svinēt, dodoties vakariņās un aizbraucot uz Nītaures dzirnavām, kur kāzu dienā iestādījuši pīlādzi.

Septiņus gadus laulībā pāris uzskata par mazu skaitli, bet, jo vairāk kopā pavadīti gadi, jo spēcīgākas attiecības.


Pāra dēlam Gabriēlam 7.jūnijā paliks seši gadi, un vecāki priecājas, ka viņš ir talantīgs basketbolā.

Laura un Agris smejoties stāsta, ka palikuši par mājās sēdētājiem un labprātāk aicina ciemos draugus, nekā kur dodas, Vecrīgu viņi apmeklē labi ja reizi divos mēnešos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu