Silakaktiņš iestudē izrādi «Pielūdzēja Nr.1»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Režisors Gundars Silakaktiņš Dailes teātra Kamerzālē iestudē izrādi «Pielūdzēja Nr.1» – tās pamatā ir Venta Vīnberga dramatizējums, iedvesmojoties no Stīvena Kinga. Pirmizrāde paredzēta 14. maijā.

Slavenā rakstnieka un bestselleru autora Erika spalvai pieder romānu sērija par Viktorijas laiku varoni. Tikai viņam pašam no šīs varones jau nāk vēmiens. Kad kādu dienu Eriks cieš auto avārijā, viņu izglābj bijusī medmāsa Pegija, kura ir viņa romānu kaislīgākā fane. Pegija pārved rakstnieku uz savām mājām un piespiež sarakstīt jaunu grāmatu par savu mīļāko varoni – tādu, kas būtu veltīta vienīgi viņai. Kad Eriks to pabeigs...

«Pielūdzēja Nr. 1» ir psiholoģiskais trilleris, kas apliecina, ka vislielākās šausmas mīt cilvēka prātā. Īpaši tad, ja tas saslimis.

Pegijas lomu atveidos Indra Briķe, bet Erika lomā būs Lauris Subatnieks.

Topošā jauniestudējuma radošajā komandā strādā arī izrādes mākslinieks Mārtiņš Vilkārsis, mākslinieka asistente Jurate Silakaktiņa, video mākslinieks Jēkabs Vilkārsis, skaņu mākslinieks Mārtiņš Meiers un gaismu māksliniece Jūlija Bondarenko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu