Roberts Patinsons ir gatavs atkal iejusties Edvarda Kalena tēlā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Roberts Patinsons iemantoja popularitāti, pateicoties lomai sāgā «Krēsla», kur tēloja vampīru Edvardu Kalenu. Jau vairākus gadus filmēšanās populāro grāmatu ekranizācijā ir beigusies, bet aktiera sirds vēl nav aizmirsusi lomu, kurai viņš ir pateicīgs par turpmākajiem panākumiem.

Baumas, ka varētu tikt uzņemta filmas «Krēsla» jauna daļa, klīst pa Holivudu jau labu laiku, beidzot arī pati kinostudija «Lionsgate» komentējusi baumas: ja rakstniece Stefanija Meiere uzrakstīs jaunu romāna daļu, viņi būs tikai priecīgi to pārvērst filmā.

Arī aktieris Roberts Patinsons neslēpj, ka ir gatavs Edvarda Kalena lomai, tas atkal nodrošinās lieliski pavadītu laiku filmēšanas laukumā un veco draugu satikšanu.

Patinsons ir gatavs kaut šodien atsākt filmēties savu fanu iemīļotajā tēlā, turpretī galvenās sieviešu lomas atveidotāja Kristena Stjuarte nav tik pārliecināta par sevi.

Viņa mīl sevi Bellas lomā un saka paldies lomai, grāmatas autorei, pašai filmai, ka viņa ir kļuvusi par to, kas ir, bet tas nenozīmē, ka tad, ja tiks uzņemta jauna filmas daļa, viņa automātiski piekritīs filmēties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu