Aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas meita ies vecāku pēdās un filmēsies kino

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Keitija Holmsa reti publisko savas vienpadsmit gadus vecās meitas Suri Krūzas fotogrāfijas, taču pēdējā laikā viņa bagātīgi aplaimo fanus ar fotogrāfijām no meitas ikdienas un ikviens fans redz, cik ļoti mātei līdzinās mazā meitenīte.

#family #love #gratitude ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Mazā meitenīte bieži vien ir līdzi savai mammai, aktrisei Keitijai Holmsai, filmēšanās laukumā, tieši tāpēc nav brīnums, ka filmu producenti sākuši jautāt Suri, vai viņa nevēlas iet savu vecāku pēdās un kļūt par aktrisi.

Keitija pagaidām pret piedāvājumiem izturas skeptiski, par spīti tam, ka pati meitene vēlas filmēties, jo uzskata, ka galvenais ir pabeigt skolu un tad var domāt par karjeras izvēli.

My sweetie ??????? #love #beach #gratitude

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Pagaidām Holmsa piekrīt, ka Suri vasaras brīvdienās filmēsies pāris mazās lomiņās, lai saprastu, vai viņai patīk aktiermāksla vai tomēr ne.

Par šādiem piedāvājumiem priecīgs ir meitenes tēvs aktieris Toms Krūzs, kurš jau no mazotnes mācīja meitai mīlestību pret tēlošanu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu