«Precētie pret brīvajiem» atgriežas: šoks, bildinājums, erotiskas pozas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

17. aprīļa vakarā TV ekrānos atgriezās attiecību šovs «Precētie pret brīvajiem», kas, iekarojis skatītāju uzmanību, aizsāk jau trešo sezonu. Šoreiz raidījuma veidotāji noteikumus nedaudz pamainījuši, jo pārbaudītas tiks vīriešu jūtas un emocijas.

Jauna sezona - jauni noteikumi! Šajā sezonā vīriešiem tiek dota iespēja dosies uz randiņiem ar trīs sievietēm! Ķibele tā pati vecā - divām no meitenēm sirds jau aizņemta, bet viņas, tāpat kā brīvā dāma, ar visiem iespējamiem dotumiem un metodēm centīsies pārliecināt kavalieri, ka ir brīvas. Savukārt kunga uzdevums ir atmaskot krāpnieces un izvēlēties brīvo meiteni.

Sezonas pirmajā raidījumā dāmas centīsies atmaskot taksists Andrejs, kurš nolēmis likt lietā darbā novēroto: brīvās parasti ieņemot priekšējo sēdekli, bet precētās aizmugurējo. Vai viņa teorija izrādīsies patiesa?

Randiņš ar aizņemto Anastasiju

Meitene ir kārtīgi centusies, uztamborējusi dāvaniņu, pagatavojusi gardas vakariņas… Randiņš sākas ar pārsteigumu: lai atklātu savu patieso dabu, meitene aicina puisi noņemt viņai kosmētiku.

Meitenes vīrs noskatoties ir manāmi satraukts, bet uzticas sievai, ka robežas netiks pārkāptas, taču, kad redz sievu cieši dejojam ar Andreju, greizsirdība vairs nav noklusināma...

Andrejs nepadodas, jo Anastasija ir teju ideālā sieviete, tādēļ randiņa noslēgumā viņš bildina viņu.

Anastasija ir šokā un nespēj pieņemt lēmumu - vai tiešām melot līdz galam vai teikt jā?

Randiņš ar aizņemto Ingu

Andrejs ar Ingu atrod daudz kopīga - izrādās, arī Inga strādājusi par taksometra vadītāju. Abi viegli atrod kontaktu un drīz vien tā iesilst «Twister» spēlē, ka nokļūst visai erotiskās pozās.

Meitenes draugs nespēj valdīties, un no viņa mutes plūst necenzētu vārdu pārpilnība. Tikmēr Andrejs jau ticis gultā un bauda maigu masāžu…

Randiņš ar brīvo Elēnu

Brīvā meitene Elēna, tērpusies erotiskā veļā, Andreju sagaida gultā. Augstpapēžu kurpes, piedauzīgas zeķes, naktskrekls… Andrejs ir šokā un atzīst, ka neko tādu nebija gaidījis.

Vakars paiet koķetējot, izbaudot masāžu, pieskārienus un labu kompāniju. Randiņa beigās Andrejs metas ceļos un bildina Elēnu…

Raidījuma izskaņā visas dāmas turpināja pārliecināt Aivaru, ka viņas ir brīvas sievietes, taču vīrietis izvēlējās aizņemto Anastasiju. Rezultātā šova naudas balvu 800 eiro ieguva aizņemtā Anastasija ar vīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu