Ja olas lobīsi pie TV jeb kas interesants skatāms zilajos ekrānos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajās Lieldienās diemžēl sola aukstu un ne tik saulainu laiku, tāpēc, domājams, vairums no mums svētkus pavadīs zem jumta. Uzzini, ko mums šajās dienās piedāvās televīzijas.

 
Foto: Kadrs no filmas "Cilvēka bērns"

LTV 1: Krusta ceļš Vatikānā, dievkalpojumi Latvijā, filma «Cilvēka bērns»

Latvijas Televīzijas (LTV) programmā, sagaidot Lieldienas, padomāts par lielisku noskaņu visām gaumēm, jo LTV kanālos varēs vērot svētku dievkalpojumus, izglītojošus raidījumus, dažādu žanru filmas, tāpat padomāts par mazajiem skatītājiem. Sporta cienītājiem LTV piedāvās noskatīties divas Latvijas hokeja izlases spēles.

Lielajā piektdienā, 14.aprīlī, jau no plkst. 6:35 LTV1 ēterā būs vērojamas animācijas seriāla «Bings» kopumā 22 sērijas. Kad bērnam ir trīs gadi, pasaule šķiet diezgan dramatiska. Mazuļi jūt intensīvu prieku, vilšanos, aizrautību un sajūsmu ikkatrā mazajā lietā, kuru dara. Trusis Bings ir bērns, kurš izdzīvo trokšņaino, priekpilno, nekārtīgo pirmsskolas pasauli. Pieaugušo dzīve ar šādu Bingu arī ne vienmēr ir rožaina. Bērna augšana, mācīšanās un attīstība var būt ne tikai priekpilna, bet arī satraucoša. Binga pasaulē pieaugušais ir Flops. Kad Bingam viņš ir nepieciešams, Flops ir klāt, lai vadītu viņu cauri ikdienas kāpumiem un kritumiem. Dažreiz lietas neiet pēc plāna – un ar Binga un viņa draugu - Sullas, Koko un Pando palīdzību gan mazajiem, gan pieaugušajiem var pastāstīt, kā tikt galā ar ķibelēm. Katrs sazīmēs līdzīgu situāciju arī savā dzīvē. Binga stāsts ir pirmsskolas bērna uzvedība, kas pastāstīta pēc iespējas pozitīvāk, atbalstošāk un nenosodoši.

Īsi pirms Lieldienu svinībām Latvijas Televīzijas spēli «Gudrs, vēl gudrāks» turpinās 12. klašu skolēni. Skatītāji aicināti sekot līdzi aizraujošajai erudīcijas cīņai LTV1 piektdienas vakarā no plkst. 19:05 un atbalstīt savus favorītus neklātienē.

Savukārt plkst. 22:00 LTV1 ēterā būs vērojams tradicionālais Krusta ceļš tiešajā translācijā no Vatikāna.

Sestdien, 15. aprīlī, plkst. 21:25 LTV1 kanālā varēs noskatīties režisora Jāņa Streiča mākslas filmu «Cilvēka bērns». Pēc latviešu rakstnieka Jāņa Klīdzēja romāna uzņemtā filma rāda cilvēka ieiešanu pasaulē, pasaules atklāšanu un sevis apzināšanos. Mazais Boņuks aug Latgales sētā, kur viņam ir iespēja vērot cilvēku attiecības, vērot dabas norises un lauku darbus, sastopot dažādus cilvēkus. Tā ir filma, kas ļauj arī skatītājam ielūkoties un izjust lauku dzīves pamatus un cilvēku attiecības, kādas tās veidojas patriarhālā lauku sētā. Jau pats filmas nosaukums vēsta - bērns ir cilvēks, un tikai no tā, kāda ir apkārtējo cilvēku attieksme pret viņu, bērnam rodas ne tikai zināšanas un izpratne par pasauli, bet veidojas viņa - cilvēka, pašapziņa. Galvenajās lomās Andris Rudzinskis, Akvelīna Līvmane, Jānis Paukštello, Boļeslavs Ružs.

LTV1 ēterā plkst.23:50 varēs vērot arī Kristus Augšāmcelšanās svētku dievkalpojumu tiešraidē no Rīgas Kristus Piedzimšanas katedrāles.

Svētdien, 16.aprīlī, plkst.12:00 LTV1 pārraidīs Lieldienu dievkalpojumu no Rīgas Doma, bet plkst.14:10 bīskapu apsveikumus Lieldienās.

Plkst.16:20 ikviens varēs vērot raidījuma «Nacionālie dārgumi. 100 g kultūras» kārtējo sēriju, šoreiz par Kristīgo Lieldienu tradīcijām Latvijā. Kā skaidrot Lieldienu vēsti kristīgajās tradīcijās 21. gadsimta cilvēkam? Kā gadsimtu gaitā mainījušies rituāli, ko baznīca izmanto Lieldienās? Kristīgās tradīcijas un laicīgie rituāli - kā tie sadzīvo garīgajā pasaulē un kultūrtelpā? Vai mācītājs drīkst būt radošs, interpretējot, meklējot asociācijas laicīgajā pasaulē? Nacionālo dārgumu studijā saruna par kristīgo Lieldienu jēdzienu un tradīcijām Latvijā cauri gadsimtiem.

Svētdienas vakara programmā LTV1 plkst.18:50 TV pirmizrādi piedzīvos Rozamundes Pilčeres «Argentīnas tango» (12+). Argentīnas tango pasniedzējas Valentīnas Martino dzīve nemaz nav viegla. Negribot iekūlusies konfliktā ar likumu, viņa ir spiesta nelegāli dzīvot Kornvolā. Viņa mitinās pie krustmeitas un piepelnās, uzkopjot kaimiņiem mājas. Valentīna sāk strādāt pie rakstnieka Džeka, kas nesen kļuvis par atraitni. Dzīves pavedieni samezglojas, kad Valentīnu sāk aplidot Džeka kaimiņš un nīstamākais ienaidnieks Henrijs.

Savukārt vakara noslēgumā plkst.21:15 LTV1 piedāvās noskatīties ASV komēdiju «Lielais vilinājums». Kāds mazs zvejniekciems ir sasniedzis iznīcības robežu. Iedzīvotājiem ir steidzami jāievēl vietējais ārsts, lai saglabātu ienesīgu biznesa darījumu. Viņu vidū tāda diemžēl nav… Kad kāds lielas pilsētas ārsts Pols Luiss ierodas viņu ciemā uz noteiktu laiku savās darīšanās, pilsētas iedzīvotāji darbojas kā komanda, lai ievilinātu viņu savos tīklos un viņš paliktu. Kad ārsta laiks zvejniekciemā tuvojas beigām, mēram Murejam nav citas izvēles, kā pārkāpt visas robežas un kopā ar iedzīvotājiem sākt plānu «Lielais vilinājums».

Otrajās Lieldienās, 17.aprīlī, plkst.13:00 LTV1 varēs vērot Romas pāvesta vēstījumu no Vatikāna «Urbi et Orbi». Tiks piedāvātās arī divas TV pirmizrādes - plkst.16:15 ģimenes filma «Amazonija», bet plkst.22:00 dokumentāla filma «Radinieki».

 
Foto: Kadrs no filmas "Vecā jūrnieka ligzda"

LTV7: hokeja spēles, Jasmīnas stāsts, Vecā jūrnieku ligzda

Lielās piektdienas pievakarē kanālā LTV 7 plkst.17:15 sāksies «Euro Hockey Challenge» turnīra spēles Zviedrija - Latvija tiešraide. Lieldienās Latvijas izlase aizvadīs kopumā divas pārbaudes spēles. Šoreiz izbraukumā ar spēcīgo Zviedrijas izlasi, un tas būs labs pārbaudījums mūsu izlases kandidātiem. Grūti spriest, kāds būs Zviedrijas izlases sastāvs, taču jebkurā gadījumā zviedriem netrūkst labu spēlētāju arī pašmāju čempionātā, Kontinentālajā hokeja līgā un vēl citās Eiropas līgās. Šādās spēlēs gan galvenais ir labi sagatavoties pasaules čempionātam, ne tikai rezultātam vien, kaut jebkurš panākums dod labu garastāvokli un ticību sev. Viens no izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadmotīviem ir tieši tāds - katrā spēlē jācīnās par uzvaru, vienalga, kas arī būtu pretinieks. Otrā spēle LTV 7 būs vērojama dienu vēlāk plkst.13:35.

Kanālā LTV 7 plkst.22:00 būs vērojama ASV drāma «Jasmīnas stāsts». Kad elegantās Ņujorkas augstāko aprindu dāmas Jasmīnas dzīvē viss izjūk, tai skaitā laulība ar turīgo uzņēmēju Halu, viņa pārceļas dzīvot pie māsas Džindžeras viņas pieticīgajā Sanfrancisko dzīvoklītī, lai savāktos un mēģinātu sakārtot savu dzīvi. Taču mēģinājumi izrādās neveiksmīgi… Jasmīnu pārņem niknums, murgi, bezmiegs un nervu sabrukums. Nepārspējamā Keita Blanšeta par Jasmīnas lomu ir saņēmusi Oskaru, Zelta Globusu un citas prestižas balvas, savukārt Vudija Alena režija neliek vilties ne mirkli.

Svētdien, 16.aprīlī, Kanālā LTV 7 plkst.16:00 varēs vērot mākslas filmas «Vecā jūrnieku ligzda» («Zītaru dzimta») 1. un 2. sēriju. 20.gadsimta sākums. Latvijas piejūras ciemā dzīvo Zītaru ģimene: kapteinis Andrejs un viņa sieva Alvīne, viņu bērni Kārlis, Ingus, Ernests, Elza un Jānis. Sākoties 1. pasaules karam, brīvprātīgi uz fronti aiziet Kārlis, tālajos jūras braucienos bez vēsts pazūd Ingus... Vācu armija okupē Latvijas teritoriju, Zītari evakuējas uz tālo Altaja novadu Krievijā. Padomju Krievijas mainīgā politiskā situācija skar arī katru no Zītaru ģimenes locekļiem. Kad rodas iespēja atgriezties Latvijā, Andreja un Alvīnes nav vairs starp dzīvajiem. Brīvajā Latvijā izputējusi vecā jūrnieku ligzda un jaunie Zītari nespēj vairs saglabāt tēva mājas – visa pēc kara palikusī manta tiek izūtrupēta.

 
Foto: "Dzeguzīte"

TV3: Malefisenta, Dzeguzītes koncerts, Pī dzīve, Suns, kurš izglāba Lieldienas

Muzikāla un mīļa - animācijas filma Mājas (Home)

Daudzas bērnu un kinokritiķu sirdis iekarojusī animāciju filma Mājas ir sirsnīgs un ļoti emocionāls piedzīvojumu stāsts par draudzību un mīlestību. Īpašu skanīgumu multenītei piešķir Dženiferas Lopesas un Rianas balsis. Draudzīgie citplanētieši būvi, bēgot no ienaidniekiem, atrod Zemi un nolemj šeit palikt. Dažādu nejaušību rezultātā dīvainākais būvu rases pārstāvis Ou satiekas ar Zemes meitenīti Tipu, kas meklē savu māmiņu. Katrs ar savu uzdevumu, bet vienoti piedzīvojumu kārē, viņi kopā dodas ceļā, kas kļūst par pārbaudījumu ne tikai viņu draudzībai, bet visai Zemei un Būvu rasei. Multenīti latviešu valodā ieskaņojuši Armands Berģis, Aija Andrejeva, Jānis Kirmuška, Santa Didžus, Jānis Jarāns, Dita Lūriņa, Dainis Porgants. Skatieties animācijas filmu Mājas sestdien, 15.aprīlī, plkst. 19:35.

Oskaram nominētā Melnā feja Malefisenta (Maleficent) ar Andželinu Džoliju

Šī ir pirmizrāde visām mazajām princesēm un jau lielajām fejām (gan labajām, gan sliktajām), kā arī bruņiniekiem, kas viņām ir līdzās! Kurš no mums kādā savas dzīves posmā nav izsapņojis 17.gadsimta pasaku par apburto princesi? Taču šoreiz viss būs nedaudz citādāk, un Disneja studijā uzburtā stāsta centrā ir ikoniskā ļaunā feja Malefisenta. Vai zināji, ka sensenos laikos Malefisenta bija spārnota feja, līdz nodevība pārvērta viņas sirdi akmenī?

Skatoties filmu, grūti iedomāties kādu citu kā Andželinu Džoliju tik perfekti atveidojam melno feju, un kritiķi atzīst, ka lielā mērā tieši viņa arī ir filmas lielisko panākumu atslēga. Viņas stindzinošais un vienlaikus jutekliskais strāvojums sajūtams pat caur TV ekrāniem! Interesanti, ka ar šo lomu Džolija atgriezās kino pēc tam, kad kādu laiku bija atteikusies no filmēšanās par labu ģimenes dzīvei. Turklāt atgriezās Andželīna ne viena - princesi Auroru bērnībā atveido Džolijas meitiņa Viviana. Skatieties pasaku filmu Melnā feja Malefisenta sestdien, 15.aprīlī, plkst. 21:25.

Pasakaini krāšņi piedzīvojumi

Lieldienu brīvdienās TV3 skatītājiem dāvina virkni skaistu piedzīvojumu - jau piektdienas rīts sāksies ar piedzīvojumiem Brīnumainā Oza zemē, savukārt Pirmajās Lieldienās mazākos skatītājus priecēs Dzeguzītes koncerts, Lieldienas Ledus laikmetā, kā arī brīnumskaistā Pi dzīve. Un tas nav viss - pirmo reizi TV ekrānos Rejošā superzvaigzne jeb suņu dziedāšanas talantu konkurss, kā arī Suns, kurš izglāba Lieldienas.

 
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Kanāls 2: Dona lielkoncerts, Tikai nesaki man Bizu, Lepnums un aizspriedumi, Lielās cerības

Baudiet romantiku kopā ar Donu!

Ar skatītāju pārpildītām tribīnēm un zāli 14.februārī - Sv. Valentīna dienā - izskanēja pašmāju dziedātāja Dona divi koncerti, iepriecinot klausītājus gan ar jaunā albuma Tepat muzikālo materiālu, gan labi zināmām un populārām dziesmām, kā, piemēram, Tev piedzims bērns un Pēdējā vēstule, no iepriekšējiem albumiem. Jāuzteic, ka Tepat ir pirmais un īpašais albums, kurā galvenokārt iekļauti paša Dona sarakstīti dziesmu teksti. Par godu jaunajam albumam Arēnā Rīga notikušais koncerts bija emocionāli bagāts, piepildīts ar pacilājošām emocijām, mīlestību un mūziku, un Kanāla 2 skatītājiem būs tā lieliskā iespēja to visu izbaudīt otrpus ekrāniem jau 15.aprīlī plkst. 20.00!

Seriāla maratons

Vēl Lieldienu brīvdienās Kanāla 2 skatītājiem tiks piedāvāts latviešu seriāls Tikai nesaki man Bizu, kas ir stāsts par jaunas sievietes Laumas ceļu uz laimi un mīlestību, par sarežģījumiem, ar kuriem viņai nākas saskarties, par cilvēku attiecībām, kurās ir gan draudzība, gan nodevība, gan aprēķins, gan nesavtība - dzīve visā tās sulīgajā krāšņumā. Tas ir stāsts par cilvēka iekšējo spēku, par metodēm, ar kādām mēs dzīvojam - viens iet, ar kāju sperot durvis, otrs stāv pie durvīm un gaida iespēju ieiet. Domājams, ka skatītāji no seriāla gūs ne tikai izklaidi, aizraujošu stāstu un līdzpārdzīvojumu, bet arī formulu - kā pašam kļūt laimīgam. Izbaudiet Tikai nesaki man Bizu no Lielās piektdienas, 14.aprīļa, līdz Otrajām Lieldienām, 17.aprīlim, plkst. 12.30 Kanālā 2!

Seriālā galvenās lomas atveidos Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis un izcilā režisora Oļģerta Krodera aktrise Inga Siliņa. Ievērojamas lomas seriālā būs arī Nacionālā teātra aktierim Ivaram Kļavinskim un Valmieras drāmas teātra aktrisei Ilzei Lieckalniņai. Seriālā piedalīsies arī Pēteris Gaudiņš, Esmeralda Ermale, Anta Aizupe, Madara Botmane un Ingus Kniploks.

Augsti novērtētas filmas

14.aprīlī plkst. 19.10 Kanālā 2 tiks pārraidīta 3 ASV Kinoakadēmijas balvas Oskars ieguvusī un 13 reizes šai balvai nominētā filma Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu (The Curious Case of Benjamin Button), kurā galveno lomu spēlē Breds Pits, un tā vēsta par to nepielūdzamo atskārsmi - laika, kas mums lemts, īsumu un neatgriezeniskumu. Filmas pamatā ir F.Skota Ficdžeralda 1920. gados sarakstītais stāsts par cilvēku, kuram lemts piedzimt kā večukam - zīdainim, izdzīvot bērnību astoņdesmitgadīga, nespējīga vīra veidolā, lai vēlāk ar katru gadu ļautos atpakaļejošai laika plūsmai. Bendžamins noveco, ar katru gadu kļūstot vizuāli arvien jaunāks, un nomirst kā zīdainis.

Savukārt Pirmo Lieldienu vakarā, 16. aprīlī, plkst. 20.00 Kanāla 2 skatītāji varēs baudīt Čārlza Dikensa romāna ekranizāciju - filmu Lielās cerības (Great expectations), kas vēsta par bāreni, kurš uzzina, ka viņam ir slepens labdaris, un lielu cerību pilns dodas iekarot Londonu. Filmas režisors ir Maiks Ņuels, kurš veidojis arīdzan filmu Harijs Poters un uguns biķeris (Harry Potter and the Goblet of Fire).

Otrajās Lieldienās, 17.aprīlī, plkst. 20.30 gaidāma vēsturiska filma Lepnums un aizspriedumi (Pride and Prejudice) ar Keiru Naitliju galvenajā lomā. Filma stāsta par to, ka karaļa Džordža laikmetā Anglijā Beneta kundze audzina piecas meitas - Džeinu, Elizabeti, Mēriju, Kitiju un Lidiju - ar mērķi izprecināt vismaz vienu no viņām kādam bagātniekam, kas varētu uzturēt ģimeni. Beneti nepieder pie augstākajām aprindām, un, Beneta kungam nomirstot, viņu māju Hertfordšīrā mantos attāls brālēns. Kad apkaimē ierodas bagātais vecpuisis Binglija kungs, lai pavadītu vasaru tuvējā muižā, biklā un skaistā Džeina viņā iemīlas. Savukārt viņa draugu Dārsija kungu Lizija uzskata par lepnu augstprāti un solās viņu nievāt un nicināt līdz mūža galam..

     
    Foto: Kadrs no filmas

    STV Pirmā!: Kā kļūt par perfektu zaķi? Ēd, lūdzies, mīli, Marija Antuanete

    Kāzu intrigas un sacensību gars sievišķīgajā realitātes šovā Kāzu kleita nr.1

    14. aprīlī visas dienas garumā no plkst. 12:00 līdz pat 19:00 skaties aizraujošo realitātes šovu «Kāzu kleita Nr.1» un atceries, kāds bija tavs sapnis par ideālo kāzu kleitu! Bet varbūt to vēl neesi izsapņojusi? Tagad ir īstais laiks to darīt kopā ar intriģējošo kāzu šovu! Tajā divi kāzu saloni ar pilnīgi atšķirīgu skatījumu uz dzīves skaistāko mirkli savā starpā sacentīsies, lai kļūtu par līgaviņas izvēli numur viens. Kurš spēs nolasīt jauno līgavu vēlmes visprecīzāk? Un kurš liks ritēt laimes asarām? Ienirsti mežģīnēs, volānos, zīdā un plīvuros, baudot īstu romantiku, sievišķīgas emocijas un īstu sacensību intrigu realitātes šovā «Kāzu kleita Nr.1»

    Kā kļūt par perfektu zaķi? – aizraujoša un asprātīga komēdija

    Savukārt 14. aprīlī plkst. 19:00 skaties Lieldienu tematikai īsti piemērotu komēdiju – «Kā kļūt par perfektu zaķi» ar Annu Ferisu un Emmu Stounu galvenajās lomās. Filma stāsta par Šelliju, kura jau kopš 18 gadu vecuma strādā sapņu darbu - pozē Playboy fotogrāfiem un bauda bezbēdīgu dzīvi kotedžā kopā ar savām kolēģēm. Visas viņas rūpes ir skaistumkopšana un izklaides. Taču visam pienāk gals - kad Šellijai aprit 27 gadi, viņa saņem vēstuli no bosa, kurā teikts, ka zaķa lomai ir viņa ir par vecu un Playboy nams viņai nekavējoties jāpamet. Izmisusi viņa klimst pa ielām, līdz nonāk universitātes kopmītņu pilsētiņā. Kādā no kopmītņu korpusiem iekārtojušās Zeta studenšu kluba studentes - meitenes, uz kurām nekad puiši nav atskatījušies. Šellija apņemas iemācīt viņām gan šarmu un iznesīgumu, gan arī uzlabot viņu māju ar pūkainiem rozā tepiķiem un skaistumkopšanas inventāru. Drīz izrādās, ka Zetas no viņu mītnes draud izlikt, tomēr Šellija to nepieļaus.

    Sestdiena, 15. aprīlis

    Klusās sestdienas vakarā palutini sevi ar leģendārām filmām – plkst. 20:00 skaties iedvesmojošo filmu «Ēd, lūdzies, mīli» ar Džūliju Robertsu galvenajā lomā

    Kādā jaukā dienā 30 gadus vecā Elizabete Gilberta saprot, ka viņas dzīve nav tas, pēc kā viņa vienmēr ir ilgojusies. Ir pienācis laiks pilnībā mainīt dzīvi, lai atrastu trīs lietas, kuru pietrūkst visvairāk: prieku, garīgumu un dvēseles līdzsvaru. Pēc sāpīgas šķiršanās viņa dodas ceļojumā. Itālijā viņu gaida brīnišķīgā Vidusjūras virtuve, Indijā - kolektīvās meditācijas, savukārt Bali - iepazīšanās ar vecu dziednieku un jauna mīlestība. Tieši mīlestība palīdzēs viņai atgūt zaudēto līdzsvaru un uzzināt daudz jauna par sevi. Drosmīgā Elizabete visām skatītājām atklāj, kā beidzot uzdrošināties uzdot sev tik būtisko jautājumu – ko vēlos no dzīves un kas mani attur no šo vēlmju piepildījuma? Viņa iedrošina ikvienu nesamierināties ar problēmām savā dzīvē, pieņemt drosmīgus lēmumus un, par spīti grūtībām, mainīt kaut ko savā ikdienā. Skaties iedvesmojošo filmu «Ēd, lūdzies, mīli» sestdien, 15. aprīlī, plkst. 20:00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!». Bet uzreiz pēc tam plkst. 23:00 gremdējies patīkamās atmiņās kopā ar filmu «Sirdspuķīte», kur asprātīgais Dastins Hofmans iejuties sievietes ādā.

    Svētdiena, 16. aprīlis

    Ja viņiem nav maizes, ko ēst, lai ēd kūkas – skaties krāšņo kostīmfilmu par Mariju Antuaneti

    16. aprīlī plkst. 23:00 STV Pirmā! tevi lutinās ar izcilo kostīmfilmu «Marija Antuanete». Oskara balvas laureāte režisore Sofija Kopola piedāvā savu stāstu par Francijas tik galantā laika pavēlnieci – Mariju Antuaneti, kura kā naiva princese no Austrijas galma tika ievesta intrigu un skandālu pārbagātajā franču aristokrātijā, lai apprecētos ar Luiju XVI. Būdama pusaudze, viņa pārvar savas bailes un kļūst par vienu no pretrunīgāk vērtētajām personām – sava laikmeta un Francijas simbolu. Aktrise Kirstena Dansta filmā «Marija Antuanete» ar īpašu šarmu parāda bijušās Francijas karalienes krāšņo dzīvesveidu. Viņa bija viena no ietekmīgākajām 18. gadsimta modes noteicējām ne tikai Francijas galmā, bet arī citviet Eiropā. Dumpīga savā raksturā, franču galma stagnējošās etiķetes garlaikota un nepietiekamas vīra uzmanības apveltīta, viņa dievināja modi, izklaides, jautrības un dejas. Ļaujies Francijas karalienes dzīves virpulim, kas filmā attēlots kā nepārtraukta kūku ēšana un šampanieša baudīšana, - skaties krāšņo kostīmfilmu «Marija Antuanete» svētdien, 16. aprīlī, plkst. 23:00 «STV Pirmā!»

     
    Foto: Kadrs no filmas

    360TV: Bīns, Septiņi gadi Tibetā, Kristaps Rasims ālēsies, Britu talanti

    Piektdiena, 14. aprīlis:

    Piektdien, 14. aprīlī plkst.21:30 izsmejies kopā ar allaž lielisko Misteru Bīnu

    Sestdien, 15. aprīlis:

    Kristaps Rasims ālēsies ģimenes spēlē «Izaicini zvaigzni», un startēs jauns šovs «Skrējiens pēc miljona»

    Sestdien plkst. 19:00 dzīvo līdzi ģimenes spēlei «Izaicini zvaigzni» ar aktieri Kristapu Rasimu. Viņš mērosies spēkiem ar Treiju ģimeni īpašajā Lieldienu olu kaujā, pārtaps par klaunu un attēlos jocīgus dzīvniekus.

    Bet uzreiz pēc tam, plkst. 20:00, dodies trakā pasaules apceļošanas piedzīvojumā kopā ar šova «Skrējiens pēc miljona» pirmo sēriju. Tajā divpadsmit dalībnieku pāri dosies neprātīgā ceļojumā pāri pasaulei, lai pārbaudītu sevi un viens otru, pildītu pavisam trakus uzdevumus un cīnītos par šova galveno balvu - miljons ASV dolāriem! Kurš būs uzvarētājs? Jo visu izšķirs ātrums, prāts un drosme! Katras sērijas sākumā šova dalībnieki saņems noteiktu naudas summu un pavisam ekstrēmu uzdevumu, kas tos izaicinās ceļot pāri pasaulei, satikt dažādus cilvēkus un iepazīt visneparastākos pasaules nostūrus. Katrā no tiem dalībnieki veiks īpašu uzdevumu, tā sperot soli tuvāk galamērķim un šova galvenajai balvai. Dalībnieki ceļos gan ar lidmašīnām, gan laivām, taksometriem, sabiedrisko transportu un pat kājām, lai tikai paši pirmie un pēc iespējas ātrāk sasniegtu galamērķi. Izdzīvo ceļojuma un sacensību izaicinājumu spraigajā realitātes šovā «Skrējiens pēc miljona» no 15. aprīļa «Hobiju sestdienā» plkst. 20:00 kanālā 360TV!

    Svētdiena, 16. aprīlis

    Baudi izcilas filmas ar lieliskiem aktieriem! Plkst. 12:20 skaties drāmu «Tiesības uz laimi» ar Vilu Smitu galvenajā lomā, plkst. 19:20 ļaujies neprātīgiem piedzīvojumiem kopā ar šarmanto Antonio Banderasu piedzīvojumu filmā «Zorro leģenda», bet plkst. 22:00 novērtē Breda Pita talantu izcilajā biogrāfiskajā filmā «Septiņi gadi Tibetā»

    Pirmdiena, 17. aprīlis

    Visas dienas garumā šova «Britu talanti» 9. sezona.

     
    Foto: Kadrs no filmas

    LNT: Diāna, Šerloks Holmss un Kliņģerīte

    LNT īpašais Lieldienu piedāvājums

    Lielajā piektdienā, 15. aprīlī, plkst. 21.10 ekrānos būs skatāma biogrāfiskā drāma par Velsas princesi – «Diāna». Pēdējo divu dzīves gadu laikā princesei Diānai, kuras lomā iejūtas aktrise Naomi Votsa, bija slepena mīlas dēka ar pakistāniešu sirds ķirurgu Hasnatu Khānu, kuru atveido izskatīgais Navīns Endrūss.

    Pirmajās Lieldienās, 16. aprīlī, plkst. 18.00 kanālā LNT skatītāji varēs baudīt «Vēl viena vislabākā eksotiskā viesnīca «Kliņģerīte»» televīzijas pirmizrādi. Plašu popularitāti ieguvušās filmas turpinājumā mēs atkal tiksimies ar Soniju, kurš realizēja savu sapni, atverot «Vislabāko eksotisko viesnīcu «Kliņģerīte»». Taču izrādās, ka viesnīcas bizness aizņem pārāk daudz laika un viņš nespēj to apvienot ar gatavošanos savām kāzām. Tajā pašā laikā viesnīcā ir palicis vairs tikai viens brīvs numurs, un Sonijam nekas cits neatliek, kā ķerties pie jauna nekustamā īpašuma meklēšanas – atrast vēl vienu vislabāko eksotisko viesnīcu.

    Otrajās Lieldienās, 17. aprīlī, plkst. 21.10 kanālā LNT varēsim doties pa pēdām Šerlokam Holmsam. Ieskicējot «Šerloka Holmsa» filmas sižeta līniju, beidzot notvēruši sērijveida slepkavu un melnās maģijas meistaru lordu Blekvudu, leģendārais detektīvs Šerloks Holmss un viņa palīgs Dr. Vatsons var slēgt kārtējo veiksmīgo izmeklēšanu. Kad Blekvuds neizskaidrojami atgriežas no aizsaules un atsāk slepkavot, Holmsam nākas atkal doties medībās. Bezbailīgajam detektīvam ir jātiek galā ar sava pārinieka jauno līgavu un pamuļķīgo Skotlendjarda vadītāju, kā arī jāatrod norādes, kas ievedīs viņu samezglotā slepkavību, krāpšanas un melnās maģijas tīklā, kā arī nāvējošajās kārdinātājas Irēnas Adleres skavās.

     
    Foto: Kadrs no filmas

    TV6: Avatars, Iluzionisti, Simpsoni

    TV6 piedāvā Lieldienu brīvdienas pavadīt kopā ar «Kobras» tandēmu. «Kobras» jaunā, 19.sezona sākas ar īpašo – dubultgaro – sēriju, kurā Semīrs tiks pie jauna kolēģa Aleksa Branta (Vincencs Kīfers). Alekss iepriekš strādājis narkotiku apkarošanas nodaļā, līdz slepenas misijas rezultātā savu kolēģu vainas dēļ viņš pēkšņi nonācis cietumā. Korumpēto policistu rīcība jaunajam policistam laupījusi divus gadus no dzīves, kuru laikā viņš bijis spiests atrasties starp dažāda kalibra noziedzniekiem un likumpārkāpējiem, līdz beidzot atrasti ilgi gaidītie pierādījumi viņa nevainīgumam. Cietumā pavadītais laiks iedragājis Aleksa spēju uzticēties cilvēkiem. Arī iejušanās starp jaunajiem kolēģiem norit grūti, jo viņš ir vīlies sistēmā, kuras labā strādā. Baudiet «Kobras» 19. sezonas maratonu no 14. līdz 16. aprīlim, sākot ar plkst. 10.10, kanālā TV6!

    Taču tas nav viss – par mundrumu un enerģiju pavasara priekiem no plkst. 17.30 pēcpusdienā kanālā TV6 parūpēsies jautrā «Simpsonu» ģimenīte – jaunākā ģimenes locekle Megija, lielākais nedarbu veicējs Bārts, paraugbērns Līza. Protams, neiztikt bez vecākiem – Homēra, kurš ir lēnprātīgs, bet toties ar labu sirdi, un dīvainās frizūras īpašnieces Mārdžas.

    Bez tam TV6 14. aprīlī plkst. 16.35 piedāvā filmu par slaveno burvju mākslinieku Deividu Bleinu (David Blane) – «Aiz maģiskā» (Beyond magic). Dienu vēlāk, 15.aprīlī plkst. 15.00 filma «Ilūzija» (Prestige, The), kas vēsta par slaveniem iluzionistiem, kuri visiem spēkiem cenšas izjaukt cits cita priekšnesumus. Pirmajās Lieldienās, 16. aprīlī, plkst. 15.30 ieradīsies maģijas superzvaigzne «Brīnišķais Bērts Vanderstouns» (The Incredible Burt Wonderstone). Savukārt Otrajās Lieldienās, 17. aprīlī, plkst. 20.00 baudiet Džeimsa Kamerona nopelniem bagāto darbu «Avatars» (Avatar).

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu