Pēc atgriešanās ģimenē Mārča Judža un viņa sievas mīlestība atdzimusi citā līmenī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

2016.gada izskaņā par aiziešanu no ģimenes pavēstīja grupu «Dzelzs vilks» un «Ryga» dalībnieks Mārcis Judzis, vīrietis izlēma par labu sievas un bērnu pamešanai un laimes meklēšanai miljonāra Valērija Maligina meitas Irinas apskāvienos. Pēc pāris mēnešiem mākslinieks attapās un atgriezās pie ģimenes.

Izdevumam «Privātā Dzīve» Rūta Judze pastāstīja, ka pēdējos mēnešos ģimene izgājuši cauri ellītei, bet tas licis uz dzīvi skatīties no cita skatu punkta. Pāris no piedzīvotā daudz mācījušies.

Galvenais, ko šādās situācijās vajag darīt, - jānoiet malā, jāstāv pāri visam, jāpaņem popkorns un jāpaskatās uz visu no malas kā uz filmas sižetu. Saprotot, ka tieši šādam sižetam dzīvē obligāti bija jāizspēlējas, tu sāc visu saprast, pazūd naids, aizvainojums un paliek tikai mīlestība.

Rūta piebilst: ja ir mīlestība, ģimeni vienmēr ir vērts glābt, pēc piedzīvotā nu pāris bauda mierīgu ģimenes dzīvi un bauda mīlestību, kura atdzimusi jau citā līmenī.

Mārcis arī lutina sievu ar atzīšanos mīlestībā, ko izteicis sievai pēc Dailes teātra izrādes «Bannija Manro nāve», kad devies paklanīties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu