Andra Buļa sieva pēc krāpšanas skandāla: Viss ir piedots

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Pavisam neilgi pēc aktiera Andra Buļa «mīlas trīsstūra» skandāla viņa sieva Ilze ir izgājusi sabiedrībā ar pāra nule kā dzimušo meitiņu Alisi.

Par godu Baltijā lielākās «Lego» izstādes atklāšanai, tirdzniecības centru «Spice» apmeklēja vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis ar savām atvasēm, tai skaitā Buļa mīļotā Ilze ar bērniem Markusu un Alisi.

Vaicājot Ilzei par vīra sānsoli, izdevumam «Privātā Dzīve» viņa stāsta, ka ģimenē viss ir kārtībā.

«Mums ģimenē viss ir kārtībā. Sen viss ir piedots. Mēs esam stipri,» izdevumam sacīja Ilze, kuras ģimenes laimi pērn aptumšoja vīra sānsolis un viņa bijušās mīļākās - mākslinieces Lienes Skulmes - publiskās atklāsmes par abu attiecībām.

Tāpat Ilze izdevumam stāstījusi, ka pāra jaunākajai atvasītei Alisei patīk sabiedriski pasākumi, tāpēc pāris mazo visur iesaista.

«Nupat nosvinējām Andra 35. dzimšanas dienu, bija sanākuši draugi. Notika lustīga ballīte, un Alise ļoti labi jutās un visiem smaidīja,» atzina viņa.

Jau vēstīts, ka aktieris Andris Bulis aizvadītā gada nogalē tomērpārtraucis romānu ar Lieni Skulmiun atgriezies pie sievas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu