Neviens nespēj apturēt Dreiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @champagnepapi

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «More Life», ko pats mākslinieks pozicionē kā pleilisti, jau trešo nedēļu pēc kārtas ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā saglabā 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «More Life» trešajā nedēļā pārdots 136 000 vienību, kas ir par 40 procentiem mazāk nekā pagājušonedēļ (226 000 vienību)

Rudmatainais britu dziesmu rakstnieks Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar "÷" (skat. recenziju) pārdots 80 000 vienību un saglabājis 2. vietu.

3. vietā debitē amerikāņu reperis Kodak Black. Ierakts «Painting Pictures» nedēļas griezumā pārdots 71 000 vienību.

Bruno Marss ar «24K Magic» pakāpies no 6. uz 4., bet top5 noslēdz krāšņās «Disneja» filmas «Skaistule un briesmonis» («Beauty and the Beast») skaņu celiņš.

Atlantas progresīvā metāla kolektīvs «Mastodon» ar jaunu albumu «Emperor of Sand», kas seko 2014. gada ierakstam «Once More 'Round the Sun», numur 7 (43 000).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu